Älykäs pilvi

Älykkäitä dataa hyödyntäviä ratkaisuja integroituna liiketoiminnan ja työntekijöiden arkeen

Digital Illustrated kehittää asiakasorganisaatioiden työtä ja digitaalista asiakaskokemusta toteuttamalla käyttäjälähtöisiä ja älykkäästi dataa hyödyntäviä palveluita, joiden muotoilussa hyödynnämme Microsoft-pilven modulaarisia rakennuselementtejä, automaatiota, modernia analytiikkaa ja pilvi-pohjaisia tietoalustoja.

Räätälöidyt älykkäät sovellukset

Rakennamme datavetoisia ja käyttäjälähtöisiä sovelluksia erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Ratkaisuissa hyödynnämme joustavasti ja kattavasti erilaisia Azuren PaaS-kyvykkyyksiä ja moderneja käyttöliittymätekniikoita

Data- ja edistynyt analytiikka

Rakennamme vaativia data platform -ratkaisuja ja -arkkitehtuureja, ja kaivamme asiakkaan datasta liiketoimintahyötyä edistyksellisillä algoritmeilla ja analytiikalla. Datan esittäminen voidaan rakentaa joko Power BI:llä tai dataan integroituvilla räätälöidyillä ratkaisuilla.

Strategia- ja arkkitehtuurikonsultointi

Tuemme asiakkaan pitkän tähtäimen digimuutosta rakentamalla teknologia- ja datavetoisia konsepteja ja lisäämällä asiakkaan ymmärrystä ja valmiuksia näihin liittyen työpajoilla, tietoiskuilla ja koulutuksilla. Autamme myös konkreettisissa arkkitehtuuri-, integraatio-, data- ja projektihaasteissa.

Referenssi

Azure ja Microsoft-pilvi lisäävät Outotecin projektitoiminnan tuottavuutta

Outotec hyödyntää monipuolisesti Azuren PaaS (Platform as a Service) -kerrosta ja Microsoftin SaaS-tuotteita projektien viestinnän keräämisessä ja arkistoinnissa.

Lue lisää
outotec älykäs pilvi
Case

Yhdistetyn asiakastiedon alustapalvelu

Isolle kansainväliselle teollisuusorganisaatiolle toteutettiin innovatiivinen palvelu, joka kokosi ja jalosti asiakastietämyksen useasta eri ydinjärjestelmästä yhteen ja mahdollisti asiakasrajapinnassa työskenteleville nopean ja perusteellisen ymmärtämyksen asiakkaasta, mitä heille on myyty ja minkälaisia palveluita heille voidaan tarjota. Projektissa hyödynnettiin monipuolisesti Microsoftin pilvialustoja: Azurea, Power BI:tä, Dynamics 365:sta ja Office 365:sta ja se vietiin läpi ketterästi kokeillen ja iteroiden.

Lue lisää
understanding

Emme usko vesiputousprojekteihin, emmekä luokkahuonekoulutuksiin. Onnistuneet älykkäät ratkaisut muodostuvat moniosaajatiimin ideoimina, käyttäjiä osallistamalla, kokeilemalla ja ketterästi askel askeleelta ratkaisuja ja työtä muotoillen. Suosimme palvelumuotoilun ja Lean UX- ja Agile -menetelmien soveltamista parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.