Arkkitehti, Power Platform

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Haluatko olla mukana toimialojensa johtavien organisaatioiden digitaalisissa transformaatioissa? Liity mukaan laaja-alaiseen huippuosaajatiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia sovellusinnovaatioita ja modernisoimaan vanhoja järjestelmiä Microsoft-pilven avulla.
Konsultit Ana ja Renzo, Renzo halaa Anaa takaapäin ja hymyilee

Power Platform -arkkitehdin roolissa suunnittelet ja kehität monipuolisesti Power Platform (ml. Dynamics 365) -alustoihin nojaavia ratkaisuja suuryritysasiakkaillemme. Hankkeiden valmistelevassa vaiheessa toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintaa muotoilevan konsultin kanssa vastaten Microsoft-ratkaisuarkkitehtuurien, integraatiostrategioiden, tietomallien ja DevOps-käytäntöjen suunnittelusta. Toteutusvaiheessa olet mukana viemässä konsepteja konkreettisiksi liiketoimintaa tukeviksi ratkaisuiksi moniosaajatiimin jäsenenä. Pystyt tuomaan esiin omat näkemyksesi ja ratkaisut tekniselle sekä liiketoimintalähtöiselle yleisölle ja sinulla on kyky rakentaa pitkiä ja luottamukseen perustuvia asiakassuhteita.

Etsimme joukkoomme kokenutta teknisemmin suuntautunutta konsulttia suunnittelemaan ja toteuttamaan suurten asiakasorganisaatioiden liiketoimintatarpeita vastaavia ratkaisuja:

 • Tunnet Power Platform -alustan ja Dynamics 365-tuotteen tekniset kyvykkyydet ja pystyt hyödyntämään osaamistasi asiakkaan liiketoimintalähtöisten haasteiden ratkaisemiseen.
 • Tunnet termit Dataverse / Common Data Service sekä ymmärrät Dynamics CE:tä syvällisesti
 • Haluat olla mukana olla mukana isoissa liiketoimintatransformaatioissa rakentamassa uusia sovellusinnovaatioita ja modernisoimassa vanhoja järjestelmiä Microsoft-pilven avulla.
 • Pystyt omaksumaan nopeasti uusia asioita ja olet kiinnostunut liiketoimintaprosessien kehittämisestä teknologian avulla.

Rooli on yhdistelmä teknologiakonsultointia, sovellusarkkitehtuurien suunnittelua asiakkaan ja projektiryhmän kanssa, sekä oman tiimin tukemista ja kädet savessa -toteutustyötä. Esimerkkejä tuoreista Power Platform -hankkeistamme ovat mm. Realian isännöinnin toiminnanohjauksen uudistus, Postin jakeluprosessin tehostaminen ja Kuntatyönantajien jäsenpalvelun digitalisointi.

Tärkeintä roolissasi on halu jatkuvasti oppia uusia asioita, valmiutta pureutua asiakkaiden toimialaan ja kyky etsiä  ratkaisuja tarvittaessa myös oman ”teknologisen mukavuusalueen” ulkopuoleltakin. Ymmärrät, miten eri Microsoftin teknologiat nivoutuvat yhteen ja sinulla on luontainen uteliaisuus Microsoft-teknologioita kohtaan. Lisäksi Digital Illustratedilla olet osa tiivistä yhteisöä, jossa toimit aktiivisesti muiden tiimien sekä syväosaajien kanssa virtuaalitiimeissä jakaen osaamista ja sparraten muita asiantuntijoita.

 

Edellytämme:

 • Vähintään 5 vuoden relevanttia työkokemusta
 • Usean vuoden kokemusta Power Platform-, Microsoft Azure ja/tai Dynamics 365 -ratkaisujen parissa
 • Hyviä viestintä- ja tiimityötaitoja
 • Näkemystä ja kiinnostusta uusien liiketoimintaratkaisujen tunnistamiseen ja kehittämiseen Microsoft-pilven avulla
 • Nopeaa oppimiskykyä ja halua kehittää osaamista jatkuvasti
 • Kokemusta Power Platform-, Microsoft Azure ja/tai Dynamics 365 -ratkaisuista

 

Arvostamme:

 • Käytännön johtamiskokemusta teknisen liidaamisen, esimiestyön tai projektijohtamisen parissa
 • Kokemusta isojen organisaatioiden toimintaympäristössä toimimisesta asiakkaan puolella pöytää tai tiiviisti asiakasrajapinnassa

 

Digital Illustrated lyhyesti

Digital Illustrated toimii kumppanina tukemassa organisaatioiden digitaalisia transformaatioita. Kehitämme liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisesti uusia toimintatapoja sekä modernisoimme ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat toimialoillaan johtavat yritykset kuten Metso Outotec, S-ryhmä, OP ja KEHA-keskus.

 

Yhteisö ja kulttuuri

Digital Illustrated on syntynyt halusta luoda yritys, jossa arvot ovat oikeasti totta. Meille keskeisiä arvoja ovat itseohjautuvuus, yhteisöllisyys sekä aito ja välittävä kumppanuus asiakkaidemme kanssa. Me uskomme, että vapaus ja luottamus työn tekijöihin luovat hyvinvointia, joka rakentaa meille kestävää kasvua ja asiakkaillemme menestystä.

Olemme Microsoftiin erikoistunut huippuosaajien teknologiatalo. Osaamisemme, kunnianhimomme ja aito halumme auttaa vievät asiakkaitamme kohti parempaa tulevaisuutta. Työpaikkana haluamme olla esikuva, josta kuka tahansa voi ottaa mallia.

 

Haku

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Oskar Paakkariselta +358 50 4634 202.