Azure-arkkitehti

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Haemme osaavaan porukkaamme kokenutta ohjelmistokehityksen ammattilaista, jolla on vankkaa osaamista ohjelmistokehityksestä Azure (PaaS) -komponenteilla sekä kyky rakentaa uskottavia kokonaisratkaisuja vaativiin asiakasprojekteihimme.

Osoituksena osaamisestasi sinulla on epäilemättä joko aiheeseen liittyviä sertifikaatteja tai kovia asiakasreferenssejä. Pystyt ja haluat työssäsi toimimaan sekä asiakkaan luona, että johtamaan muun tiimin toimintaan tarpeen mukaan.

Varsinaisesta työn sisällöstä olemme kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi, sillä ymmärrämme, että korkean profiilin osaajien kanssa kannattaa rakentaa pitkälle räätälöity toimenkuva. Toisin sanoen voit itse vaikuttaa täysin siihen, kuinka paljon työssäsi on kehitystyötä, kuinka paljon suunnittelua, asiakkaan luona toimimista, eri tilaisuuksissa esiintymistä tai vaikka myyntityötä.

Tässä kasa tyypillisimpiä teknologioita, työkaluja ja menetelmiä, joilla teemme päivittäiset työmme. Näiden osaamisesta on siis luonnollisesti etua, ja toisaalta näissä riittää kyllä kaikille jotain uutta ja mukavaa opeteltavaa.

  • Azure PaaS (Azure Functions, Event Grid, Logic Apps, AppService, API management, Cognitive Search)
  • Azure Storage (Table, Blob, File, Queue)
  • Databases: CosmosDB, Azure SQL
  • AzureAD, Azure AD B2B Collaboration, Azure AD App Registrations
  • Azure DevOps, Visual Studio, VS Code, ARM Templates, Node.js, Yeoman, WebKit, Gulp, Git, CLI:t
  • REST, JSON, Microsoft Graph API
  • C#, .Net Core, JavaScript, TypeScript, PowerShell
  • Scrum, TDD, DevOps, CI/CD

 

Mikä DI?

Digital Illustrated on moderni ja ketterä IT-konsulttitalo, joka on kasvanut yhdeksässä vuodessa yli 70 Microsoft-ammattilaista työllistäväksi organisaatioksi ja levittäytynyt Helsingin lisäksi Turkuun ja Tampereelle. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 10 miljoonaa euroa, liikevoiton ollessa yli 20%, kuten edellisinä seitsemänä vuotenakin. Petrin tarkemman yhteenvedon vuoden 2018 luvuista ja kurkkauksen tulevaisuuteen pääset lukemaan täältä.

 

Itseohjautuva työyhteisö

Moderni työn tekemisen tapa tarkoittaa meille muun muassa tekemisemme pohjautumista asiakkuuksien ympärille koottuihin noin 10 hengen itseohjautuviin tiimeihin, joista löytyy monipuolista osaamista arkkitehdeista kehittäjiin ja muotoilijoihin, asiantuntijoita kaikilta eri Microsoft-pilviteknologian kulmilta. Meillä työskentelee Microsoft-teknologian parhaat osaajat, joiden tyytyväisyys työhönsä on eNPS-arvosanalla huikea +80 (asteikolla -100 – +100). Virtuaalitiimien, henkilökohtaisen uravalmennuksen ja mentoroinnin avulla tuemme henkilöstömme osaamista ja urakehitystä. Haluammekin yhteisönä varmistaa, että työtyytyväisyys on taattu kaikissa eri uravaiheissa. Meillä voit itse valita haluatko omalla urapolullasi suuntautua olemaan generalisti vai spesialisti, molempia tarvitsemme.

Organisatorinen ketteryys DI:llä tarkoittaa sitä, että kaikki tiimin jäsenet ovat tasa-arvoisia keskenään, vaikka toimisivatkin erilaisissa rooleissa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Joustavuus ja dynaamisuus ovat paitsi arvostettuja henkilökohtaisia ominaisuuksia, ne näkyvät konkreettisesti organisaatiomme rakenteissa. Erillisiä esimiehiä ei ole, eikä monimutkaista organisaatiota tai muuta ylimääräistä byrokratiaa. Nopean reagointikykymme ansiosta olemme mukana tekemässä uusimpia ja mielenkiintoisimpia projekteja.

Meillä kuka tahansa voi vaikuttaa organisaation toimintaan ja työtapoihin erilaisten foorumeiden kautta. Käsikirjamme lukemalla pääset tarkemmin tutustumaan arvoihimme ja miten ne näyttäytyvät arkipäivän tekemisessä – kuinka rakennamme itse ja yhdessä parasta työpaikkaa.

 

Työn sisältö

Digital Illustrated on Microsoftin pilviteknologiaa erikoistunut yritys. Hyödynnämme monipuolisesti kaikkia Microsoftin pilvialustoja: Azurea, Dynamics 365:tä, Office 365:tä ja Power Platformia. Meidän erikoisosaamisalueemme on ohjelmistokehitysosaamisen yhdistäminen Microsoft-tuoteosaamiseen. Käytämme tuotepuolelta valmiita palveluita, no-code sekä low-code mahdollisuuksia ja täydennämme puutteet sekä integroimme palvelut Azure PaaS-ratkaisuilla. Arkkitehdeiltä ja teknologiakonsulteilta vaaditaan monipuolista näkemystä siitä, mitä teknologiaa kulloinkin hyödynnetään. Voit tutustua Ilen työpäivään, jos haluat tutustua tarkemmin arkeen Digital Illustratedilla.

Keskitymme ohjelmistokehityksessä Azure PaaSin hyödyntämiseen. Serverless-teknologiat (Azure Functions, Event Grid ym.), data platform sekä haku- ja AI-palvelut mahdollistavat todella nopean ja tehokkaan kehityksen. Azure DevOpsin monipuolinen hyödyntäminen on aivan keskeisen tärkeää, että säilytämme projekteissa sekä hallinnan että reagointikyvyn. Katso vaikka Majidin ja Mikon työpäivät, millaista tekemisemme konkreettisesti on. Meillä on myös paljon tekemistä käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun saralla sekä itse front-end kehityksessä. Jos fronttihommat on lähellä sydäntä kannattaa vilkaista kertomus Tompan työpäivästä.

Meidän teknologiagurut kehittävät aktiivisesti omaa osaamistaan. Microsoftin sertifikaatit ovat oiva tapa validoida omaa osaamista. Lisäksi kannustamme työntekijöitä osallistumaan aktiivisesti alan relevantteihin tapahtumiin. Jokainen asiantuntijamme päättää itse oman kehittymisensä suunnan ja tahdin. Samalla  kehittäjäyhteisömme apu ja tuki on jatkuvasti saatavilla. Olemme järjestäytyneet aktiivisen Developer Virtual Team -yhteisön ympärille, jossa jaamme ja opettelemme viimeisimpiä pilviteknologian kehitysaskeleita.

 

Asiakkaina suuryritykset

Toimimme isojen organisaatioiden kumppanina tukemassa digitaalisia transformaatioita Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat mm. OP, KONE, S-ryhmä, Outotec, Verohallinto ja Espoon kaupunki.

Esimerkkinä toteutuksesta olemme suunnitelleet ja kehittäneet KEHA-keskuksen työelämän uudistamisen TE-digi-hankkeessa Azure-pohjaisen mikropalveluarkkitehtuurin ja liiketoimintalogiikan palvelukerroksen.

Lisäksi olemme olleet useamman vuoden ajan tukemassa Outotecin globaalia palveluliiketoiminnan transformaatiota kokonaisvaltaisesti Azuren, Office 365:en ja Dynamics 365:en avulla. Osana yhteistyötä olemme kehittäneet laaja-alaisesti Azuren PaaS -kyvykkyyksiä ja yhtenäistä datakerrosta (Common Data Service) hyödyntävän, projektiliiketoimintaa tukevan Correspondence Management -ratkaisun, jonka kuvaus on myös julkaistu Microsoftin globaalilla referenssisivustolla.

 

Haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Ilkka Lehdolta, ilkka.lehto@digitalillustrated.com