BI-konsultti

Rekry Kirjoittanut:
Tule mukaan Digital Illustratedin tuoreeseen A-tiimiin tukemaan yritysasiakkaidemme digitaalisia transformaatioita suunnittelemalla ja kehittämällä älykkäästi dataa hyödyntäviä pilvipohjaisia Microsoft BI -ratkaisuja. Roolissa toimit avainhenkilönä toimialojensa johtavien yritysten tiedolla johtamisen hankkeissa, tukenasi erittäin kovatasoinen ja laaja-alainen asiantuntijatiimi.

Toimenkuva

Tehtävän ytimessä on asiakkaan liiketoiminnan, liiketoimintaan liittyvien tietomallien, tiedonhallinnan kokonaiskuvan ja näihin liittyvien analysointi- / raportointitarpeiden jäsentäminen ja ymmärtäminen. Lisäksi rooliin liittyy tarpeeseen vastaavien parhaiden käytäntöjen mukaisten BI-arkkitehtuurien määrittely yhteistyössä BI-asiantuntijoidemme kanssa. Toimit toteutushankkeiden aikana konsultoivassa tai projektia vetävässä roolissa, tukenasi Digital Illustratedin laaja-alaiset Power BI – ja Microsoft-pilvi-osaajat, sekä emoyhtiömme Visman kova tietovarastokompetenssi. Toimit asiakkuuksissa toimittajan puolella päävastuullisena tiedolla johtamisen konsulttina, joka myös draivaa asiakkuuden kehittämistä.

Vaatimukset

Edellytämme monivuotista kokemusta yritysympäristöissä raportoinnin ja liiketoimintatiedon analysoinnin parissa joko toimittajan puolella konsultin ominaisuudessa tai yrityksen sisäisessä BI-vastuullisessa roolissa. Sinulla on näyttöjä vaativien raportointihankkeiden läpiviennistä ja omaat demonstroitavissa olevaa kokemusta ja osaamista vaativien raportointikokonaisuuksien jäsentämisestä ja hallinnasta. Konkreettinen ”kädet-savessa” kokemus SQL Server -, Power BI- ja Azuren tietokantateknologioista lasketaan isoksi eduksi, mutta voit olla myös kokenut toisen BI-ekosysteemin osaaja, joka etsii mahdollisuutta hypätä Microsoft-maailmaan. Erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävän onnistuneelle toteuttamiselle.

Paras työpaikka

Digital Illustrated on moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio, joka työllistää noin 60 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot kuten S-ryhmä, Outotec, Kemira, Paroc ja Verohallinto. Lue lisää organisaatiostamme ja työkultuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Hae meille

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jouko Nyholmilta +358 40 722 4481.