Business Application Developer

Uncategorized Kirjoittanut:
Haemme hyvät tekniset valmiudet omaavaa ja liiketoimintaa ymmärtävää konsulttia kehittämään tulevaisuuden Low-code-sovelluksia hyödyntämällä Microsoft Power Platform -alustaa. Business Application Developer -roolissa pääset mukaan toimialoillaan johtavien asiakkaidemme liiketoimintatransformaatioihin.

Tarjoamme

Tehtävässä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme liiketoimintaomistajien kanssa Digital Illustratedin ketterän moniosaajatiimin jäsenenä. Pääset työstämään ja tarkentamaan asiakaskohtaisiin liiketoiminta- ja tuottavuusratkaisuihin kohdistuvia vaatimuksia sekä rakentamaan vaatimuksien mukaisia toteutuksia hyödyntämällä Microsoft Power Platform -alustan graafisia kehitystyökaluja liiketoiminta-appsien käyttöliittymien, sovelluslogiikan ja prosessien mallintamiseksi. Työkalupakkisi keskeisimmät teknologiat ovat PowerApps, Microsoft Flow ja Power BI. Tukenasi toteutuksessa ovat Digital Illustratedin huippuosaajat, jotka vastaavat ohjelmointia vaativista kooditason räätälöinneistä, vaativista tietomalli- ja tietovarastototeutuksista sekä muista operatiivisiin taustajärjestelmiin kuten Dynamics 365:een kohdistuvista muutoksista ja laajennuksista.

Business Application Developer -roolin keskeisenä tavoitteena on myös työkalu- ja kehityosaamisen aktiivinen siirtyminen asiakasyritystemme liiketoimintakäyttäjille, mikä mahdollistaa Microsoft Power -kehityksen skaalaamisen isojen asiakkaidemme organisaation sisällä ajan myötä. Osana tehtävää tulet myös tukemaan ja kouluttamaan loppukäyttäjiä uusien kehityskäytäntöjen haltuunotossa.

Odotamme

Etsimme henkilöä, jolla on erinomaiset kommunikaatiotaidot, halua ja kykyä ottaa uusia asioita nopeasti haltuun, kiinnostusta liiketoimintaa kohtaan ja hyvät tekniset valmiudet relevantin työkokemuksen, opiskelujen ja / tai harrastusten kautta. Tehtävä ei edellytä kymmenen vuoden Microsoft-teknologiaosaamista, mutta odotamme näyttöjä menestyksellisestä toimimisesta  nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja halua kehittyä. Työkaluosaamisen osalta arvostamme aiempaa kokemusta Microsoftin visuaalisista ”no-code” -kehitystyökaluista kuten esimerkiksi Power BI tai PowerApps, mutta arvostamme myös näyttöjä vaativista Excel-virityksistä ja kokemusta muista kuin Microsoft-pohjaisista työkaluista liiketoimintaprosessien ja sovellusten kehittämisessä. Sinun ei tarvitse olla UX-guru, mutta edellytämme silmää käytettävyydelle.

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista.

Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa. Lue lisää organisaatiostamme ja työkultuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Hae meille

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Petri Säkkiseltä +35840 864 3065.