#communityrocks – miksi jaamme osaamistamme ympäri maailmaa?

Blogi Kirjoittanut:
Huippuasiantuntijamme esiintyvät aktiivisesti erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea ja Eurooppaa. Sharing is caring!

Microsoft-maailmassa järjestetään runsaasti erilaisia konferensseja, seminaareja ja tapaamisia. Lisäksi lukuisissa teknologiariippumattomissa tapahtumissa käsitellään samoja aihepiirejä, jotka liittyvät läheisesti konsulttiemme työhön. Miksi eksperttimme haluavat vapaaehtoisesti kiertää pitkin Suomea ja Eurooppaa puhumassa Power Appseista, johdon sitouttamisesta muutokseen ja moderneista intraneteistä?

SPS Bremen

Konferenssit ja tapaamiset ovat oiva tapa jakaa ja saada tietoa. Asiakasprojekteista saamme näkemyksiä ja ideoita, joita voimme välittää seminaareissa eteenpäin – vastalahjaksi saamme monesti vastauksia omiin avoimiin kysymyksiin ja meitä mietityttäneihin ongelmiin. Kollegapuhujilla on runsaasti ensikäden tietoa Microsoftin alati muuttuvasta teknologiaympäristöstä, ja seminaareissa esitetyt demot ja konkreettiset caset tuovat uutta näkemystä kenen tahansa työpäivään. #sharingiscaring

Julkiset esiintymiset ovat erinomainen tapa kehittää omaa osamistaan. Esitystä valmistellessa aihepiiri tulee kahlattua syvällisesti läpi. Valmistautuminen myös jäsentää entisestään omia ajatuksia aiheesta. (Timo Pertilä)

Tiedon saamisen ja jakamisen ohella on mielenkiintoista huomata, että Suomi, suomalainen IT-skene ja suomalaiset organisaatiot itse asiassa ovat kehityksen kärjessä. Meille pilvi alkaa olla jo arkipäivää. Monet isotkin organisaatiot ovat ottaneet askelia kohti ketteriä projekteja ja meidän on helppo päästä keskustelemaan muutoksesta johtoryhmätasolle asti. Maailmalla tämä ei suinkaan ole itsestäänselvyys.

SPS London – konsulttiselfie

Lisäksi pääsemme verkostoitumaan alan kovimpien asiantuntijoiden kanssa – unohtamatta sitä, että myös itse olemme niitä kovia asiantuntijoita, joiden kanssa halutaan verkostoitua. Ympäröi itsesi aina sinua fiksummilla – niin opit parhaiten. #communityrocks

Esiintyessä tuttua aihepiiriä lähestyy eri näkökulmasta kuin asiakkaiden kanssa. Se kehittää omaa osaamista ja tuo suoraan hyötyä takaisin kotipesään asiakkaiden suuntaan. (Karoliina Kettukari)

Tapahtumat luovat myös vaihtelua työhön. Arjessa puurtaa suurimmaksi osaksi tuttujen asiakasprojektien parissa – seminaareissa omat ajatukset pitää muotoilla ihan uudella tavalla. Esitykset pitää valmistella huolella, aihe on usein joka kerta erilainen. Etenkin vieraalla kielellä puhuminen suuren yleisön edessä on aina jännittävää. Esiintyminen kehittää omaa ammattitaitoa ja tuo mukanaan mukavaa haastetta, joka kääntyy huikeiksi kokemuksiksi!

SPS Madrid

Tässä listaa siitä, missä kaikkialla olemme tänä vuonna jakaneet osaamistamme. Loppuvuodelle on luvassa vielä runsaasti tapahtumia niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. Tulkaa rohkeasti mukaan!