Digitaalisen työympäristön konsultti

Rekry Kirjoittanut:
Digitaalisen työympäristön konsultti toimii asiakkaan tukena Office 365 -käyttöönotoissa. Työn tavoitteena on auttaa asiakasorganisaatioita hyödyntämään sisäisen viestinnän ja yhteistyön työnkaluja sekä parantaa näin työntekijöiden välistä tiedonkulkua ja arjen sujuvuutta. Konsultointi tapahtuu suurissa tuhansien käyttäjien yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa joko asiakkaan toimitiloissa tai DI:n konttorilla.

Mitä digitaalisen työympäristön konsultti tekee?

Työ keskittyy alkuvaiheessa digitaalisen työympäristön työtapojen suunnitteluun ja jalkautukseen. Työnkuva on monipuolinen sisältäen projektien tavoitteiden ja muutosjohtamisen suunnittelua sekä erilaisia työpajoja, webinaareja ja koulutuksia.

Jalkautus tehdään yleensä osana uuden sisäisen viestinnän ratkaisun käyttöönottoa, kuten intranet-uudistusta tai Teamsin käyttöönottoa. Projektissa sinulla onkin ympärilläsi useammasta konsultista koostuva projektitiimi, jossa on osaamista ainakin web-kehittämisestä, Power-alustasta ja analytiikkaratkaisuista.

Rooli tarjoaa mahdollisuuden ymmärtää tietojärjestelmäprojekteja laajasti sekä käyttöönoton että toiminnan kehittämisen näkökulmasta. Omaa roolia onkin mahdollista kasvattaa omien mielenkiinnon kohteiden ja vahvuuksien perusteella esimerkiksi palveluja konseptoivaan suuntaan.

Ketä haemme? 

Hyvän lähtökohdan tehtävässä toimimiselle antaa:

  • Parin vuoden kokemus Office 365 – tai intranet -projekteista esimerkiksi konsultin, projektipäällikön tai pääkäyttäjän roolissa
  • Hyvä ymmärrys Office 365 -alustasta
  • Esiintymistaito ja hyvä kirjallinen ilmaisukyky
  • Kyky johtaa omaa työskentelyä itseohjautuvassa tiimissä
  • Myyntityötä pelkäämätön asenne

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 70 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Meillä ei ole esimiehiä, mutkikasta organisaatiota tai muuta ylimääräistä byrokratiaa. Meillä kuka tahansa voi vaikuttaa organisaation toimintaan ja työtapoihin. Työnantajana kannustamme ja tuemme osaamisen kehitystä.

Meille yhteisö on tärkeä. Jokavuotiset ulkomaan matkat, erilaiset kerhot (mm. museokorttikerho tai sählyporukka) ja tapahtumat hitsaavat porukkaa yhteen. Katso kuvia meistä ja tekemisistämme Instasta, lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme ja tutustu meihin verkkosivujen kautta https://digitalillustrated.com/.

Miten haetaan?

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com.

Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi pyytää Riikka Gassenilta, 040 820 0907.