Digital Illustrated jatkoi kovaa kasvua erinomaisella tuloskunnolla vuonna 2015

Ajankohtaista Kirjoittanut:

Vuosi 2015, kuten aiemmatkin tilivuodet, oli yhtiöllemme kannattavan kasvun aikaa. Päättyneen vuoden toteutunut liikevaihto oli 3 186 291 €, josta liikevoiton osuus oli alalla poikkeuksellisen kova 20,1%. Täysin orgaanisesti saavuttamamme liikevaihdon kasvu edelliseen vuoteen nähden oli hulppeat 57%.

Onnistumisen resepti on pysynyt pitkälti muuttumattomana: osaavan, tehtäväänsä sitoutuneen ja joukkueena hyvin yhteen pelaavan henkilöstömme panostaessa osaamistaan aktiivisen asiakasvalinnan tuloksena syntyneisiin asiakassuhteisiin, asiakastyön tulokset tuottavat jatkuvasti uusia toimeksiantoja. Toisaalta korkea henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys ovat vahvistaneet puskaradion avulla työnantajamielikuvaa ja brändiämme. Tämän lisäksi konsulttiemme ”tuoterepusta” löytyvät, keskenään synergistiset Microsoft-teknologiat, joita itsekin käytämme päivittäin, tarjoavat hedelmällisen kasvualustan markkinassa, jossa lisenssi-investoinnit liiketoimintahyödyksi muuttavalle kumppanille on selkeää kysyntää.

Asiakkaat ja ratkaisut

Lukumme eivät luonnollisesti olisi mahdollisia ilman asiakkaita, joilla on rohkeutta toimia silloin, kun toimintaympäristö asettaa paineita isoille muutoksille. Parhaimmillaan pääsemme aktiivisesti osallistumaan näihin muutosprosesseihin ja toimialamurroksiin nivomalla useita tarjoamiamme ratkaisualueita kokonaispalveluksi. Yhtenä parhaimmista esimerkeistä toimii pitkäaikainen asiakkaamme, Pohjoismaiden ja Baltian johtava eristetoimittaja Paroc, joka siirtyi tuellamme Office 365:een ja pilviaikaan vuoden 2015-alussa. Syksyllä 2015 jatkoyhteistyön hedelmänä Paroc otti käyttöön Dynamics CRM Onlinen osana strategista muutosohjelmaansa, myynnin tuottavuuden ja asiakaslähtöisen toimintavan kehittämiseksi. Muita vuonna 2015 käyttöönotettuja julkistettuja asiakasratkaisujamme olivat mm. Pöyryn 6000 käyttäjän pilvi-intranetRestelin Dynamics-tuoteperheeseen nojaava asiakaskokemuksen johtamisen kokonaisuusFingridin CRM osana asiakaslähtöisen toimintatavan lanseerausta ja Verohallinnon SharePoint 2013 intranet ja työtilat.

Joukkue

Jokainen päätös ja teko Digital Illustratedilla tapahtuu lähellä asiakasta, konsulttiemme ja asiantuntijoidemme toimesta. Yhtiöllämme ei edelleenkään ole johtoryhmää tai johtoporrasta, joka käyttäisi keskitetysti valtaa ja ottaisi komiteana vastuuta liiketoiminnan suunnittelusta ja päätöksenteosta. Niinpä erinomaisten tulosten takana on yhtäläisellä panostuksella 26 tuloksen tekijää (henkilöstön määrä vuoden vaihteessa) sekä tietenkin useita muita tärkeitä henkilöitä ja alihankkijoita, jotka tekevät muilla kuin työsopimuksilla pitkäjänteistä asiakastyötä nimissämme. Iso kiitos koko tälle jengille kovasta duunista ja hyvästä hapesta, joiden avulla Digital Illustrated on tähän asti ponnistanut jatkuvasti aikaisempaa parempiin tuloksiin!

Uusi vuosi

Vahvistimme loppuvuonna joukkuettamme neljällä uudella konsultilla, uutena aluevaltauksena koneoppiminen. Tulemme jatkamaan aktiivista rekrytointilinjaa alkuvuonna, tavoitteena panostaa aktiivisesti sekä uusiin ratkaisualueisiin että merkittäviin asiakassuhteiden laajennuksiin kollaboraatio- ja CRM-puolella. Niinpä alkaneen vuoden tavoitteet kasvun ja kannattavuuden suhteen eivät tule olemaan yhtään sen vähäisempiä kuin päättyneenäkään vuonna! Lisäksi olemme hiljattain ottaneet erityisfokukseen Digital Illustratedin sisäisen tiimityöskentelyn ja asiakaslähtöisen toimintatapamme edelleen kehittämisen, jotta pystymme organisaation kasvaessa jatkossakin säilyttämään menestyksen avaimet eli ketteryyden, itseohjautuvuuden ja vastuunkannon. Pysy kuulolla!