twoday palaa normaaliin – 10 uutta paikkaa auki

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Valmistaudumme uuteen vuoteen ja uusiin transformaatiokumppanuuksiin vahvistamalla tiimiämme useilla rekrytoinneilla.
DI:läiset Berliinissä

Haemme monipuolisesti osaajia sekä konsultointi- että asiantuntijalähtöisiin rooleihin Microsoft-pilven eri osa-alueilla. Uudet avoimet tehtävämme ovat:

Kaikki avoimet tehtävämme tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan alan kiinnostavimpiin projekteihin ja jäseneksi huippuosaajayhteisöön, jota on alusta alkaen rakennettu itseohjautuvuuden periaatteella.

 

Asiakkaat ja projektit

twodaylla pääset kehittämään uusia toimintatapoja mahdollistavia sovellusinnovaatioita sekä modernisoimaan vanhoja järjestelmiä uusimmilla pilviteknologioilla. Tekemisen lähtökohtana meillä on aina asiakkaamme liiketoiminnan ja palvelun loppukäyttäjien tarpeet, joihin vastaamme hyödyntämällä kaikkea mitä Microsoft-pilvestä löytyy. Esimerkkejä viime aikaisista ja tänä vuonna julkaistuista tekemisistämme ovat mm:

Kertaprojektien sijaan toimintamme rakentuu pitkäaikaisten kumppanuuksien varaan, joiden puitteissa tuemme asiakkaidemme transformaatioita ja strategisia aloitteita. Näiden kumppanuuksien puitteissa viemme sekä asiakkaitamme että omaa osaamistamme kohti tulevaisuutta.

 

Osaaminen

twodaylta löytyy yksilötasolla huippuosaamista, mutta yhdistämällä osaamisemme olemme lyömättömiä. Itseohjautuvat moniosaajatiimimme pystyvät aidosti valjastamaan koko Microsoft-pilven asiakastarpeiden ratkaisemiseksi. Low-code (Power Platform) ja Azure-koodaus eivät ole meille joko tai, vaan sekä että. Lisäksi hyödynnämme maksimaalisesti Microsoft 365 ja Office 365-tuoteperheiden mahdollisuudet.

Olemme perustaneet keskeisimpien osaamisalueiden ympärille aktiiviset virtuaaliset kompetenssiyhteisöt, jotka jakavat osaamista, parhaita käytäntöjä ja tietoa asiantuntemuksen syventämiseksi ja laajentamiseksi. Kompetenssivirtuaalitiimit tukevat yksilöä kehittymisessä. Vastaavasti jokainen työntekijä käy säännöllisiä Coaching-keskusteluja, joiden lähtökohta on henkilökohtainen kehittyminen.

 

Yhteisöllisyys ja itseohjautuvuus

Yhteisöllisyys on twodayn perusarvo, joka näyttäytyy kaikessa tekemisessämme. Asiakasratkaisumme syntyvät yhdessä tekemisestä soolosuoritusten sijaan. Kehitämme ja viemme asioita eteenpäin itseohjautuvissa asiakkuustiimeissä sekä virtuaalitiimeissä, aina työntekijälähtöisesti. Uskomme, että vapaus ja luottamus työn tekijöihin luovat hyvinvointia, joka heijastuu myös asiakkaidemme hyvinvointiin. Tästä osoituksena asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys ovat vuodesta toiseen olleet erinomaisella tasolla, viimeisimmän joulukuun 2020 mittauksen mukaan henkilöstötyytyväisyyttä kuvaava eNPS-arvomme oli jälleen alalla poikkeuksellisen korkea 70. Keskeisenä mahdollistajana on itseohjautuva toimintamalli, joka meillä twodaylla ei ole päälle liimattua vaan on ollut toimintamme lähtökohta yhtiön perustamisesta lähtien.

Lue lisää avoimista tehtävistä rekrytointisivulta.