twoday rekrytoi 10 uutta talenttia kehittämään uuden sukupolven Power Platform -ratkaisuja

Ajankohtaista Kirjoittanut:
twoday etsii joukkoonsa lahjakkaita ja kehittymishaluisia konsultteja ja pilvikehittäjiä mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin ja kasvamaan alansa ammattilaisiksi.

No-code-alustojen nopea kehittyminen on lyhyessä ajassa muuttanut tapaa, jolla asiakaskohtaisia liiketoimintasovelluksia rakennetaan. Modernissa Microsoft-pilven liiketoimintasovellusten ratkaisuarkkitehtuurissa toimittajien tulee tehokkaalla tavalla pystyä yhdistämään ”koodittomia” Power Platform -ratkaisuja Azure-pohjaiseen softakehittämiseen. Lisäksi kansalaiskehittäjien esiinmarssin myötä organisaatiot pystyvät lisäämään ketteryyttään muuttuvassa toimintaympäristössä, kun yhä useampiin kehitystarpeisiin vastaamisessa ei tulevaisuudessa enää tarvita IT-projektitoimittajaa tai edes IT-osastoa. twoday on edelläkävijänä ajamassa tätä transformaatiota ja osana muutosta rekrytoi kevään aikana 10 dataan ja liiketoimintaan suuntautunutta junior-konsulttia toimimaan Power Platform -pohjaisen kansalaisenkehittämisen muutosagentteina ja uuden sukupolven pilviarkkitehtuuriin pohjautuvien liiketoimintasovellusten  kehittäjinä.

 

 

 

Haluatko olla mukana murroksessa ja alan keihäänkärkihankkeissa? Oletko kiinnostunut liiketoiminnasta, teknologiasta ja datasta? Tai tunnetko jonkun, joka on? Hae avoimia tehtäviämme tai vinkkaa kaverille: