twoday toteuttaa valtionhallinnon SharePoint-hankkeet vuosina 2016-2020

Refe Kirjoittanut:
twodayn asiantuntijat ja toteutustiimit tulevat toteuttamaan ja ylläpitämään vuosien 2016-2020 aikana Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin valtionhallinnolle tuottamat SharePoint-palvelut ja -projektit.

twodayn asiantuntijat ja toteutustiimit tulevat toteuttamaan ja ylläpitämään vuosien 2016-2020 aikana Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin valtionhallinnolle tuottamat SharePoint-palvelut ja -projektit. Tänään julkistetun SharePoint-puitesopimuksen arvo on 4-8 miljoonaa euroa.

Yhteistyön mahdollistaa Hansel IT konsultointi puitesopimuksen kautta kilpailutettu puitesopimus, johon Valtori valitsi yhteistyökumppaniksi Visma Consulting Oy:n. Tämä yhteistyö on erinomainen esimerkki siitä miten Digital Illustratedin(nyk. twoday) liittyminen Visma-perheeseen 1,5 vuotta sitten ja Visma Consulting Finlandin vahvat julkishallinnon puitesopimukset mahdollistavat Digital Illustratedin(nyk. twoday) kasvua. Lisäksi tiimimme pääsee aitiopaikalle tukemaan valtion digitalisaatiota.

Lue lisää asiasta Valtorin tuoreesta tiedotteesta.