Digital Illustratedille 13 kulta- ja hopea-statusta Microsoft kompetensseissa

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Tarjoamme asiakkaille ja asiantuntijoille poikkeuksellisen vahvan osaajayhteisön tuen, jossa huipputason Azure-kehitysosaaminen yhdistyy alan kovimpaan Microsoft-valmisalustojen (Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365) kyvykkytteen.
Microsoftin logo ja lista kulta- ja hopeakumppanuuksista (13 kpl)

Digital Illustrated on saavuttanut korkeimman kulta-statuksen yhdeksässä (9) Microsoft-kompetenssissa ja hopea-statuksen neljässä (4) kompetenssissa. Kyseiset kompetenssit kattavat kaikki Digital Illustratedin tarjoaman keskeiset osa-alueet eli työympäristöjen digitalisoinnin, liiketoimintasovellukset, datan & tekoälyn sekä Azure PaaS -pohjaiset asiakaskohtaiset ratkaisut. Kulta- ja hopea-statusten edellytyksinä on riittävä määrä Microsoftin asettamat sertifikaatti- ja tenttisuoritukset täyttäviä osaajia sekä onnistuneet asiakaskäyttöönotot, jotka ovat tuottaneet mitattavia tuloksia.

Digital Illustrated toimii isojen organisaatioiden kumppanina tukemassa digitaalisia transformaatioita. Tämän kumppanuuden toteuttaminen edellyttää organisaatioltamme samanaikaisesti sekä laaja-alaista että syvää osaamista. Yksi keskeinen osaamisen osa-alue on teknologiaosaaminen, jossa Digital Illustratedin strategiana on keskittää tuote- ja alustakompetensseja yksinomaan Microsoft-pilveen. Microsoft-kompetenssien lukumäärä (13) kuvastaa laajuutta, jota yksistään Microsoft-pilvi tänä päivänä edustaa, ja joka kokonaisvaltaisella Microsoft-kumppanina pitää olla hallussa.

Kompetenssimme:

Työympäristöjen digitalisointi: Cloud Productivity, Collaboration and Content, Messaging

Asiakaskohtaiset pilviratkaisut (Azure PaaS): Cloud Platform, DevOps, Application Development, Application Integration

Data & AI: Data Platform, Data Analytics

Liiketoimintasovellukset: Cloud Business Applications, Enterprise Resource Planning, Project and Portfolio Management, Cloud CRM