twodaylle 4 kultaa Sales Productivity -kärkiosaamisella

Ajankohtaista Kirjoittanut:

Olemme uusineet Microsoft-kumppaniyhteistyömme statuksia ja yhtiöllämme on nyt korkein kultataso neljässä eri kompetenssissa: Cloud CRM, Cloud Productivity, CRM ja Collaboration & Content. Erityisesti yhdistelmänä Gold Cloud Productivity ja Gold Cloud CRM on poikkeuksellinen, joka on vain muutamalla suomalaisella kumppanilla, jotka twodayta lukuunottamatta ovat kaikki isoja kansainvälisiä integraattoreita.

Yhdistetty rautainen Office 365 – ja Dynamics CRM Online -osaaminen tekee twodaysta ehdottoman kärkikumppanin myynnin tuottavuutta nostavien CRM-ratkaisujen käyttöönotoissa. Muutamia esimerkkejä kyseisiä teknologioita integroivista käyttötavoista ovat:

  • Myynnillisten dokumenttien kuten presentaatioiden ja tarjousten hallinta (SharePoint Online ja OneDrive for Business)
  • Myyntiprojekteja ja asiakkuuksien hallintaa tukeva tehokas, eri funktioiden ja lokaatioiden välillä tapahtuva verkostoituminen (Yammer)
  • Nopea ja ketterä CRM-tietueiden käsittely (Excel Online)
  • Asiakastapaamisten ei-määrämuotoisten muistioiden tuottaminen (OneNote)
  • Kaikki O365-palvelut läpileikkaava Groups-toiminnallisuus ryhmien tuottavuuden nostamiseksi

Kaikki edellä mainitut käyttötavat ovat tuettuja integroidusti Dynamics CRM Online -käyttöliittymän läpi sekä erikseen suoraan Office 365:en palveluja ja appseja hyödyntäen.

Olemme toteuttaneet näitä useille asiakkaille, kuten esimerkiksi Parocille, jonka myynnin tuottavuutta nostavia ratkaisuja on esitelty myös käyttöönoton tuloksia esittelevällä videolla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, miten sinun organisaatiosi voisi nostaa myynnin tuottavuutta ja parantaa asiakasohjautuvuutta.