Integraatiot ja automaatiot

Suunnittelemme ja toteutamme pilvi-integraatiota, joiden avulla saat tehokkaasti yhdistettyä liiketoimintasovelluksia ja kehitettyä automaatiota

Microsoft-pilvi tarjoaa monipuolisen ja voimakkaan työkalupakin sovellusten väliseen integraatioon. Microsoft-pilven integraatioratkaisujen kirjo vaihtelee yksinkertaisista no-code-yhdistimistä aina laaja-alaisiin Azure API Management -pohjaisiin mikropalveluarkkitehtuureihin. Arkkitehtimme suunnittelee kuhunkin tarpeeseen tarkoituksenmukaisen ja kustannustehokkaan arkkitehtuurin, jonka mukaisesti kehittäjämme toteuttavat liiketoimintavaatimusten mukaiset integraatiot. Emme edusta omaa tai kolmannen osapuolen ”integraatiovälinettä”, vaan rakennamme integraatiot aina ”pilvinatiivisti” Microsoftin tarjoamilla ja tukemilla pilviteknologioilla.

Azure Integration Services

Azure Integration Services tarjoaa laaja-alaisen pilvi-integraatioalustan (Integration Platform as a Service), jolla voidaan vastata hallitusti ja skaalautuvasti vaativimpiinkin integraatiotarpeisiin pilveä ja on-premises-tietolähteitä yhdistävissä ympäristöissä.

RPA

Power Platform -tuoteperheeseen kuuluva Power Automate tarjoaa RPA (Robotic Process Automation) -ominaisuudet toistuvien, käyttöliittymävetoisten tehtävien kustannustehokkaaseen automatisoimiseen ilman koodin kirjoittamista.

Power Platform yhdistimet

Hyödynnämme sovellusten modernisointi- ja innovointihankkeissa monipuolisesti Power Platformia mm. käyttöliittymien, työnkulkujen, tekoälytoteutusten ja raporttien toteutuksissa. Yksinkertaisemmissa integraatiotarpeissa voimme hyödyntää Microsoftin tuotteistamia yhdistimiä (Connector) välttäen kokonaan integraatiokehityskustannukset.

Point-to-point integraatiot

Täsmätarpeisiin, joihin Power Platformin no-code-lähestyminen ei vastaa, voimme koodata koodipohjaisia laajennuksia. Integroidumme myös tarvittaessa asiakkaan jo valitsemaan kolmannen osapuolen integraatioväylään.

Referenssi

Azure ja Microsoft-pilvi lisäävät Outotecin projektitoiminnan tuottavuutta

Outotec hyödyntää monipuolisesti Azuren PaaS (Platform as a Service) -kerrosta ja Microsoftin SaaS-tuotteita projektien viestinnän keräämisessä ja arkistoinnissa.

Lue lisää
outotec älykäs pilvi
Case

Yhdistetyn asiakastiedon alustapalvelu

Isolle kansainväliselle teollisuusorganisaatiolle toteutettiin innovatiivinen palvelu, joka kokosi ja jalosti asiakastietämyksen useasta eri ydinjärjestelmästä yhteen ja mahdollisti asiakasrajapinnassa työskenteleville nopean ja perusteellisen ymmärtämyksen asiakkaasta, mitä heille on myyty ja minkälaisia palveluita heille voidaan tarjota. Projektissa hyödynnettiin monipuolisesti Microsoftin pilvialustoja: Azurea, Power BI:tä, Dynamics 365:sta ja Office 365:sta ja se vietiin läpi ketterästi kokeillen ja iteroiden.

Lue lisää
understanding

Emme usko vesiputousprojekteihin, emmekä luokkahuonekoulutuksiin. Onnistuneet älykkäät ratkaisut muodostuvat moniosaajatiimin ideoimina, käyttäjiä osallistamalla, kokeilemalla ja ketterästi askel askeleelta ratkaisuja ja työtä muotoillen. Suosimme palvelumuotoilun ja Lean UX- ja Agile -menetelmien soveltamista parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.