Itseohjautuvuus on meillä arkipäivää

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Minkälaista on työskentely itseohjautuvassa organisaatiossa? Miten se vaikuttaa työntekijäkokemukseen? Lue lisää op.median artikkelista!

Työntekijäkokemus, itseohjautuvuus ja matalat organisaatiomallit pyörivät kuumana perunana johtajien huulilla. — Erityisesti moderneissa kasvuyrityksissä itseohjautuvuus on viety äärimmilleen, ja se tarjoaa avaimet keskeisiin työntekijäkokemuksen vaikuttimiin.

twoday toimii itseohjautuvissa tiimeissä. Tiimimme muotoutuvat itsenäisesti ja hoitavat itse rekrytoinnin, myynnin ja projektit, toki virtuaalitiimejä ja muiden tiimien synergioita hyödyntäen. Meillä ole esimiehiä. Se antaa paljon mahdollisuuksia, mutta myös vaatii korkeaa työmoraalia. Kaikki tekemämme työ on avointa ja läpinäkyvää ja firman sisäiset viestintävälineet ovatkin vikkelässä käytössä.

Rekrytoinnit tekevätkin tulevat tiimikaverit? Organisaatio pyörii ilman esimiehiä? Henkilöstö suunnittelee strategian? Muun muassa nämä asiat itseohjautuvuudesta voimme oppia moderneilta kasvuyrityksiltä

OPn op.media kirjoitti siitä, mitä suuret organisaatiot voisivat oppia itseohjautuvuudesta. Mukana olemme myös me!

Lue artikkeli op.median sivuilta 

Voit lukea lisää itseohjautuvasta toiminnastamme ja organisaatiokulttuuristamme myös Yritys-sivulta sekä maskottimme Jorman omalta sivulta.