Kiss my Turku

Blogi Kirjoittanut:
Ässä-tiimi lähti etäpäivälle Turkuun tiimin uusimman jäsenen luokse. Missä käytiin lounaalla? Entä toimiko Kakolan funikulaari?

Ässä-tiimistä funikulaarin edessä Elina, Kalle, Jenni, Janne, Otto ja Tony. Kuvasta puuttuu Riikka, Mikko R ja Mikko K.

Digital Illustrated laajentui tänä vuonna Turkuun ja valloitti paikkansa Visman uudesta konttorista torin vierestä. Juna tuo ja vie Helsingin ja Turun välillä parissa tunnissa ja matka-aikakin on helppo käyttää (tietoturvalliseen) työskentelyyn. Ässä-tiimi lähti katsastamaan Turun toimiston sekä kasan turkulaisia nähtävyyksiä.

Omassa osastossa on kiva matkustaa. Otto ja Riikka pohtivat tiimipäivän sisältöä. Janne ja Jenni keskustelevat tulevasta koulutuksesta.

Vastassa Turussa oli tiimin uusin jäsen Karl-Johan Spiik. Hän työskentelee osan viikosta kotonaan Kaarinassa tai Turun konttorilla ja osan viikosta Helsingissä asiakkaiden luona ja tiimikavereita tapaamassa.

Kalle omalla työpisteellään
Miltä Digital Illustradilla työskentely on tuntunut?

”DI:llä työskentely on todella miellyttävää. Urakokemus ja elämäntilanteet ovat johtaneet tilanteeseen, jossa itseohjautuvat organisaatio ja tiimit sopivat minulle parhaiten. Tämän lisäksi tunnen ehkä ensimmäistä kertaa kuuluvani johonkin joukkoon. Kaikki olemme erilaisia, mutta kuitenkin kovin samanlaisia. Yritykseen on selvästi valikoitunut ahkeria, taitavia ja ystävällisiä ihmisiä. Kaikkien kanssa on ilo tehdä töitä ja asiat hoituvat nopeasti.”

Entä miltä matkustelu kahden kaupungin välillä tuntuu?

”Toiset ovat kyselleet, onko rankkaa matkustaa kaksi päivää viikosta – ei oikeastaan. Turun konttorilla toki saan työrauhan ja ehkä enemmän aikaiseksi, mutta Helsingissä tunnen olevani kotona. Junassa pystyy tekemään töitä ja meidän kaltaisessa organisaatiossa on tärkeä nähdä muita. Pääkonttorille meneminen on aina piristävää.”

Turun toimiston skootterit herättivät kauteutta helsinkiläisissä.

Mitä tiimipäivään kuului?

Turku-päivän alkupuolisko hyödynnettiin tiiviiseen työntekoon sekä tiimin kehittämisen työpajaan.

Päivän lounaspaikaksi valikoitui tällä kertaa Bassi. Muita suosittuja lounaspaikkoja Turun konttorin lähellä ovat mm. Blanko, Tintå ja Powau.

Bassin lounaan katkaravut saivat kiitosta.

Mitäpä olisi Turku ilman kävelyä jokirannassa! Sinne suunnattiin iltapäivästä. Syksyisestä ruskasta nautittiin kaikin aistein. Förillä päästiin käymään täl pual jokkee ja vielä takaisin tois pual jokkee.

Hesalaisia kiinnosti Förin mysteeri: onko siellä kuljettajaa vai ei?

Päivän jännityselementti oli Kakolan funikulaarin toiminta: onko se käytössä? Päästäänkö ylös asti? Onko se komea? Vastaus kaikkiin kysymyksiin oli ”Kyllä!”

Lue sarjan kaikki osat: