Kokenut intranet-konsultti

Rekry Kirjoittanut:
Haemme tiimiimme uutta draivaavaa tietotyön uudistajaa! Jos tunnet Office 365:n palvelut sekä SharePointin hyvin, olet jo vienyt läpi useampia kollaboraatio- ja intranet-projekteja sekä tiedät mitä moderni tietotyö edellyttää, saatat olla etsimämme henkilö. Voit myös tutusta Miljan päivä -kirjoitukseen, jos haluat esimerkin miltä työpäiväsi voisi näyttää!

Mitähän tietotyön konsultointi käytännössä tarkoittaa?

Tehtävässä pääset osallistumaan Microsoft-pohjaisten tuottavuus- ja viestintäympäristöjen kehittämiseen osana huippuasiantuntijoiden osaajajoukkoamme. Vastuullasi on laatia käyttäjälähtöisiä ja liiketoimintaa tukevia intranet- ja kollaboraatioratkaisujen konsepteja sekä toki muuttaa konseptit todeksi yhdessä teknisten asiantuntijoidemme tuella.

Keinovalikoimasi pitää sisällään mm. konsultatiivista myyntiä, sparrausta, työpajatyöskentelyä, määrittelytyötä, palvelujen jalkautusta ja projektien vetoa. Tehtävän fokus on toimintatapojen kehittämisessä ja muutoksen johtamisessa hyödyntämällä pääasiassa sekä Office 365- että SharePoint-alustoja.

Toimenkuva tarjoaa erinomaisen tilaisuuden rakentaa pitkäjänteisesti ja laadukkaasti palvelukokonaisuuksia yhdessä asiakkaan ja Digital Illustratedin muiden huippuasiantuntijoiden kanssa. Tässä tiimissä voit luottaa, että lupausten lunastaminen ei jää ainakaan tiimin teknisistä kyvyistä kiinni!

 

Ketä me haemme? 

Haemme energistä konsulttia, joka on vahvasti itseohjautuva, tiimityöskentelijä ja vie asiat aina loppuun asti. Näiden lisäksi edellytämme sinulta löytyvän:

  • Yli viiden vuoden kokemusta erityisesti SharePoint- tai Office 365 -teknologioita hyödyntävien ratkaisujen määrittelystä ja käyttöönotosta
  • Laaja-alaista ymmärrystä ja kokemusta modernien intranet- ja ryhmätyöympäristöjen vaatimuksista
  • Erinomaisia viestintätaitoja ja kyky toimia tiiviissä yhteistyössä IT:en, viestinnän ja liiketoiminnan kanssa
  • Jämäkkää organisointikykyä ja vahvaa projektinhallintaosaamista
  • Kykyä ja intoa ottaa haltuun uusia teknologioita ja menetelmiä
  • Myyntityötä pelkäämätöntä asennetta

 

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 70 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Meillä ei ole esimiehiä, mutkikasta organisaatiota tai muuta ylimääräistä byrokratiaa. Meillä kuka tahansa voi vaikuttaa organisaation toimintaan ja työtapoihin. Työnantajana kannustamme ja tuemme osaamisen kehitystä.

Meille yhteisö on tärkeä. Jokavuotiset ulkomaan matkat, erilaiset kerhot (mm. museokorttikerho tai sählyporukka) ja tapahtumat hitsaavat porukkaa yhteen. Katso kuvia meistä ja tekemisistämme Instasta, lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme ja tutustu meihin verkkosivujen kautta https://digitalillustrated.com/.

 

Miten haetaan?

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com.

Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi pyytää Milja Nohynekilta, +358 40 7456 213.