Konsultti, Dynamics 365

Uncategorized Kirjoittanut:
Dynamics 365 -liiketoimintamme ja CRM-kompetenssimme kasvu jatkuu edelleen kovana. Tällä kertaa haemme teknisen taustan omaavaa konsulttia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakaslähtöisiä prosesseja ja asiakkuuksien hallintaa tukevia Dynamics 365 -ratkaisuja osana isojen yritysasiakkaidemme muutosohjelmia.

 

Tarjoamme

Tehtävässä vuorottelevat myynnin tekninen tuki, käyttöönottoprojekteja valmistelevat vaiheet, projektitoimitukset ja jatkokehitys. Projektitoimituksissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektia vetävän sovelluskonsultin sekä muun asiantuntijatiimimme kanssa. Vastuualueellesi kuuluvat mm. ratkaisun kokonaisarkkitehtuurin määrittely, migraatioiden ja integraatioiden suunnittelu, teknisten toteutustapojen suunnittelu ja ratkaisujen käytännön toteutus. Isommissa hankkeissa rooli painottuu suunnitteluun ja teknisen tekemisen liidaamiseen, kun taas pienkehityksessä ja pienemmissä käyttöönotoissa roolisi on kokonaisvaltainen pitäen sisällään myös kustomointien ja konfigurointien toteuttamisen. Asiakkaina tehtävässä sinulla on pääsääntöisesti isot ja kansainväliset suomalaiset yritykset. Oma organisaatiomme tarjoaa tueksi huippuosaajia kattaen mm. Office 365 -kollaboraatioratkaisut, Power BI:n, ennakoivan analytiikan ja vaativat palveluväylätoteutukset.

Odotamme

Etsimme henkilöä, jolla on erinomaiset kommunikaatiotaidot, kyky viedä asiat laadulla maaliin asti ja halu jatkuvasti kehittyä nopeasti muuttuvassa Microsoft-pilvimaailmassa. Odotamme sinulta usean vuoden relevanttia kokemusta Dynamics -pohjaisten CRM-ratkaisujen suunnittelusta pitäen sisällään myös ratkaisujen laajentamiseen ja integroimiseen liittyvät osa-alueet. Ohjelmointitausta ei ole edellytys, mutta lasketaan eduksi. Sen sijaan odotamme sinulta kykyä suunnitella ja konfiguroida vaativimmatkin prosessit, työnkulut ja tietomallin laajennukset Dynamicsin XRM-tekniikoilla. Lisäksi tehtävä edellyttää yritysten yleisten integraatioarkkitehtuurien tuntemista, minkä myötä pystyt jäsentämään ja tarkentamaan CRM-järjestelmään kohdistuvat integraatiotarpeet suunnitelmiksi yhteistyössä asiakkaamme integraatiotiimin kanssa. Tehtävän vaatimuksiin kuuluu myös käytännön kokemus on-premises-järjestelmien ja Microsoft-pilven välisten datamigraatioiden valmistelusta ja toteuttamisesta.

Digital Illustrated työympäristönä

Yrityksenä olemme nuori ja ketterä. Tavoitteenamme on saavuttaa Microsoft-kumppaniverkoston korkein asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys. Toimimme täysin asiakkuusohjautuvasti ja meillä jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Meillä ei ole managereita ja tiimimme ovat itseohjautuvia. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Miten haetaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.