Konsultti (juniori)

Uncategorized Kirjoittanut:
Haluatko kasvaa huippuosaajaksi ja edistää digitalisaatiota Suomen arvostetuimmissa organisaatioissa? Haemme kasvavaan joukkoomme oppimishaluista ja innokasta konsulttia suunnittelemaan ja toteuttamaan Office 365-pohjaisia asiakasratkaisuja.
Kaksi läppäriä pöydällä

Työkalupakkinasi on ensisijaisesti Microsoft-teknologiat, mutta otat tarvittaessa käyttöön myös täydentäviä kolmannen osapuolen teknologioita konseptiesi tueksi. Tiimissäsi on mittava joukko alan kovimpia teknologiaosaajia, joiden kanssa pääset viemään konseptit käytäntöön.

Ketä me haemme?

Sinulla voi olla kokemusta alalta ja tehtävään soveltuva koulutus, mutta vuosien työhistoriaa sinulta emme odota. Ensisijaisesti haemme energistä ja oppimiskykyistä henkilöä, joka on vahvasti itseohjautuva tiimityöskentelijä ja vie asiat aina loppuun asti. Lisäksi toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä toimia tiiviissä yhteistyössä IT:en, viestinnän ja liiketoiminnan kanssa.

Organisointikyvyt ja projektinhallintaosaaminen lasketaan eduksi. Toimenkuva tarjoaa erinomaisen tilaisuuden rakentaa pitkäjänteisesti ja laadukkaasti erilaisia palvelukokonaisuuksia yhdessä asiakkaan ja Digital Illustratedin asiantuntijatiimin kanssa.

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuva vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa. Lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Olli Karilta, olli.kari@digitalillustrated.com, puh. +358 44 3201 217.

PS. Lukaise läpi Miljan ja Ilen päivän kuvaukset, niin näet millaisia työpäivämme esimerkiksi täällä DI:llä ovat.