Konsultti – Modern work

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Kiinnostaisiko sinua olla muotoilemassa modernia työpäivää erikokoisissa organisaatioissa?
Piirustus neljästä konsultista pöydä ympärillä

Kiinnostaisiko sinua olla muotoilemassa modernia työpäivää erikokoisissa organisaatioissa? Modernin työn konsulttina pääset tukemaan asiakkaitamme muutoksessa kohti uusia toimintatapoja ja Microsoft-pilven kokonaisvaltaista hyödyntämistä.

Mitä modernin työn konsultti meillä tekee?

Tehtäväkenttä on laaja ja sitä voidaan tuunata osaamisesi/kiinnostuksesi mukaan. Riippuen projektista, voit olla mukana suunnittelemassa isojen muutoshankkeiden läpivientiä, tutkimassa käyttäjätarpeita tai määrittelemässä työn keskeisiä käyttötapauksia ja niiden tukemista M365-palveluilla – tai kaikkea tätä. Autat asiakasta ymmärtämään muutoksessa tarvittavat asiat ja fasilitoit työn edistymistä. Loppukäyttäjät ovat avainasemassa, ja siksi roolisi on erittäin tärkeä myös jalkautuksen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mitä odotamme?

Meille on oleellista, että viihdyt asiakasrajapinnassa ja osaat proaktiivisesti tukea asiakkaita heidän muutostiellään. Sinulla tulisi olla tuntemusta M365-palveluista ja niiden roolista modernissa työssä. On myös tärkeää, että pystyt tukemaan loppukäyttäjiä työkalujen hyödyntämisessä kouluttamalla ja tukikeinoja suunnittelemalla.

Kandidaattina sinulle on eduksi, jos tunnet itsesi hyvin ja pystyt toimimaan itseohjautuvassa organisaatiossamme sen aktiivisena jäsenenä. Odotamme innolla uusia persoonia värikkään joukkomme täydennykseksi!

Kiinnostuitko? Toimimme ketterästi, joten otathan pian yhteyttä! Laita viesti konsultillemme Aleksille (Aleksi Nousiainen | LinkedIn) LinkedInin kautta, niin voitte jutella lisää. Halutessasi voit myös lähettää meille suoraan ytimekkään hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com.