Koodaava pilviarkkitehti

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Liity mukaan laaja-alaiseen huippuosaajatiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan Microsoft-pilveen nojaavia ratkaisuja toimialojensa johtaville organisaatioille!
Gorilla näpyttelee läppäriä

Pilviarkkitehdin roolissa työskentelet asiakasrajapinnassa tiiviissä yhteistyössä itseohjautuvan moniosaajatiimimme kanssa. Projektien myynti- ja valmisteluvaiheessa laadit palvelumuotoilijan työparina Microsoft-pohjaisia palvelukonsepteja ja arkkitehtuureja, jotka vastaavat asiakkaan liiketoiminnan ja loppukäyttäjien tarpeeseen. Toteutusvaiheessa toimit tuotejonoa jäsentävän toiminnallisen konsultin ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa tiiviissä yhteistyössä johtaen teknistä toteutusta, koodaajat tukenasi. Digital Illustratedilla arkkitehtina pääset myös itse aktiivisesti osallistumaan kehitysvaiheeseen, minkä myötä pääset ylläpitämään ja päivittämään myös koodausosaamistasi.

Tyypilliset kehitysprojektit, joissa tulet toimimaan kartoitusvaiheesta aina käyttöönottoon ja jatkuvaan kehittämiseen asti, sisältävät:

 • Olemassa olevien sovelluskokonaisuuksien modernisointi Microsoft-pilveen
 • Uusia toimintatapoja tukevien sovellusinnovaatioiden kehittäminen osana asiakasorganisaation digitalisaatioaloitetta
 • Pilvipohjaiset integraatioarkkitehtuurit ja -toteutukset perustuen Azure Integration Services -palveluihin
 • Olemassa olevien järjestelmien laajentaminen käyttökokemuksen ja automaation osalta hyödyntäen Azuren palveluita

Digital Illustratedin strategiana on rakentaa kuhunkin asiakastarpeeseen kaikkia Microsoft-pilviä tehokkaasti ja monipuolisesti hyödyntäviä ratkaisuja. Pilviarkkitehdin roolissa syvennyt Azure PaaS -maailmaan ja vastuullasi on erityisesti koodipohjaisten ratkaisuarkkitehtuurien suunnittelu. Perustuen tarjoamastrategiaamme tehtävä edellyttää myös ”low-code” -arkkitehtuurien mahdollisuuksien ja Microsoft 365 -kyvykkyyksien (erityisesti Teams ja SharePoint Online) ymmärtämistä, ja tulet tekemään osana projektitoimituksia tiivistä yhteistyötä Power Platform – ja Microsoft 365 -osaajiemme kanssa.

Meillä ei ole valmiiksi määriteltyjä laatikoita, joihin sovitamme sinut, vaan pääset itse omien kiinnostuksen kohteittesi ja vahvuuksiesi kautta rakentamaan arkkitehdin roolia osana itseohjautuvaa asiakkuustiimiä. Pääset lisäksi jakamaan osaamistasi ja oppimaan kollegoilta osana Developer-virtuaalitiimiä, joka kokoaa yhteen Digital Illustratedin eri tiimien ohjelmistokehitykseen ja Azure-painotteisiin ratkaisuihin suuntautuvat kehittäjämme ja arkkitehtimme. Nimeämme sinulle myös yhteisöstämme kokeneen henkilökohtaisen Coachin, jonka tuella pääset rakentamaan omaa yksilöllistä kehittymispolkuasi tuleville vuosille.

 

Tehtävän vaatimukset

Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä PaaS-pohjaisten Microsoft-pilviratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä. Projektit rakentuvat tyyppillisesti seuraavista elementeistä, mutta pääset myös itse vaikuttamaan toteutustapoihin ja välinevalintoihin:

 • Ohjelmistokehitys erityisesti .NET Core -alustalla ja C# kielellä
 • Prosessilogiikka yhdistelmällä Azure Functions, Logic Apps, ja Power Automate
 • Microsoft alustojen interaktiiviset prosessit ja käyttöliittymät Power Automate, Canvas Apps, Model Driven Apps, Power Apps Portals, Teams Apps, ja SharePoint SPFx
 • Tietojen tallennus ja käsittely Azure SQL, Common Data Service / Dynamics, SharePoint, Cosmos DB, ja Azure Storage
 • Rajapintojen, prosessien, tietoturvan ja skaalautuvuuden tukena joukko muita palveluja kuten Azure API Management ja Azure Cognitive Search
 • Logic App ja Service Bus tukemaan toteutuksen sisäisiä ja ulkoisia integraatioita ja orkestrointeja
 • Microsoft alustojen keskenäiset integraatioratkaisut mm. Microsoft Graph, CDS Web API, ja SharePoint CSOM & REST
 • Infrastruktuuripalvelut ja tietoliikenneverkot (ExpressRoute, VNet, Data Gateway, Private Link) osana hybridiratkaisuja sekä tilanteissa, joissa on tarvetta toteuttaa verkkotason suojauksia
 • Tietoturva Azuren kyvykkyyksillä kuten Azure AD autentikaatio, B2B, B2C, sekä Managed Identity
 • Ketterä kehitys ja DevOps hyödyntäen Azure DevOps, CI/CD pipelineit, Azure ARM templaatit, Azure CLI, PowerShell, ja Azure Monitor

Lisäksi arvostamme suorituksia Azure-arkkitehtirooleihin tähtäävien Microsoft-oppimispolkujen mukaisista sertifikaateista näyttöinä osaamisestasi.

 

Digital Illustrated lyhyesti

Digital Illustrated toimii kumppanina tukemassa organisaatioiden digitaalisia transformaatioita. Kehitämme liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisesti uusia toimintatapoja sekä modernisoimme ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat toimialoillaan johtavat yritykset kuten Metso Outotec, S-ryhmä, OP ja KEHA-keskus.

 

Yhteisö ja kulttuuri

Digital Illustrated on syntynyt halusta luoda yritys, jossa arvot ovat oikeasti totta. Meille keskeisiä arvoja ovat itseohjautuvuus, yhteisöllisyys sekä aito ja välittävä kumppanuus asiakkaidemme kanssa. Me uskomme, että vapaus ja luottamus työn tekijöihin luovat hyvinvointia, joka rakentaa meille kestävää kasvua ja asiakkaillemme menestystä.

Olemme Microsoftiin erikoistunut huippuosaajien teknologiatalo. Osaamisemme, kunnianhimomme ja aito halumme auttaa vievät asiakkaitamme kohti parempaa tulevaisuutta.

Työpaikkana haluamme olla esikuva, josta kuka tahansa voi ottaa mallia. Yhteishenki ja hauskapito on iso osa Digital Illustratedin kulttuuria. Meillä on erilaisia harrastekerhoja, joissa voi tutustua työkavereihin myös vapaa-ajallaan halutessaan sekä beer and talk-yhteistapahtumia, jossa jaetaan tietoa ja keskustellaan yhdessä.

 

Haku

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Maria Kotilaiselta sähköpostitse osoitteesta maria.kotilainen@digitalillustrated.com tai puhelimitse numerosta +358407592760.