Liiketoimintasovellukset

Digital Illustrated on toiminut Dynamics 365 -kumppanina lukuisille pörssiyrityksille ja toimialojensa
johtaville organisaatioille laajoissa käyttöönottoprojekteissa ja toimintatapamuutosten tukena.
Olemme Microsoftin Gold-tason kumppani Cloud CRM -ratkaisuissa ja palveluksessamme työskentelee
kymmeniä kokeneita asiantuntijoita, jotka auttavat organisaatiotasi toteuttamaan vaativimmatkin
liiketoimintaratkaisut Microsoft-pilveen.

 

Ratkaisut

Kehitämme liiketoimintaratkaisuja ja liiketoimintaprosesseja tukevia sovelluksia esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:

Myynti

Nostamme myyntiorganisaation tuottavuutta ja tehostamme myynnin johtamista jalkauttamalla asiakastiedon, myyntiaktiviteettien ja myyntimahdollisuuksien hallinnan osaksi myyjän päivittäistä työtä.

Markkinointi

Autamme markkinointiorganisaatiota toteuttamaan kohderyhmälähtöistä monikanavaista markkinointia, sosiaalisen median hallintaa ja markkinoinnin analytiikkaa hyödyntäen samaa Dynamics-pohjaista asiakaskantaa kuin organisaatiosi myynti- ja asiakaspalvelukin.

Asiakaspalvelu

Nostamme asiakaspalveluorganisaatioden tuottavuutta ja asiakaspalvelun laatua hyödyntämällä Dynamics 365:en asianhallintaominaisuuksia ja prosessiautomaatiota sekä Microsoft Azuren tekoälyä.

Kenttähuolto

Kehitämme liikkuvan kenttähuollon prosesseja toteuttamalla työtilausten hallinnan, töiden resursoinnin ja aikataulutuksen sekä liikkuvan huoltohenkilöstön mobiilin työn ohjauksen Dynamics 365 Field Service -moduulin avulla.

Projektiautomaatio

Autamme organisaatioita laajentamaan olemassa olevan Dynamics 365 -ratkaisun projektien hallintaan kattaen projektien koko elinkaaren hyödyntäen Microsoftin Project Service Automation (PSA) -moduulia.

Digitaalinen itsepalvelu

Toteutamme digitaalisia itsepalveluratkaisuja, joiden avulla asiakkaanne, kumppaninne ja työntekijänne pystyvät osallistumaan erinomaisella käyttökokemuksella liiketoimintaprosesseihin sekä ylläpitämään omia tietojaan.

Referenssi

Posti tehosti jakeluprosessia Power Platformin avulla

Digital Illustrated on kehittänyt yhteistyössä Postin kanssa Power Platform -pohjaisen ratkaisun, joka tehostaa jakeluun liittyvää esityötä, mahdollistaa älypuhelinpohjaisen työn hallinnan parantaen samalla raportointia ja optimoi jakeluprosessia reaaliaikaisen ja läpinäkyvän tiedon avulla.
Lue lisää
Posti Digital Illustrated
Referenssi

Kuntatyönantajat digitalisoi jäsenpalvelua Power Apps Portals -alustalla

Kuntatyönantajien uusi verkkopalvelu tarjoaa kunta-alan työnantajille monipuoliset ominaisuudet mm. tilausten hallintaan, verkostoitumiseen ja työsopimuskirjojen ostamiseen.

Lue lisää
kuntatyöntekijät power platfrm power apps
Referenssi

Outotec modernisoi riskien hallintaa Power Platform -teknologian avulla

Outotecin modernisoidussa riskien hallinnan ratkaisussa yhdistyvät Power Apps -käyttöliittymät, käyttäjien työtä helpottava automaatio, visuaalinen Power BI -raportointi sekä myynnin ja toimitusprojektien parissa työskentelevien käyttäjien työprosessit yhdistävä yhtenäinen tietomalli.

Lue lisää
dynamics

Pilvikäyttöönotot

Usein käyttöönottoprojektimme lähtökohtana on organisaation olemassa oleva liiketoimintasovelluksen kuten olemassa olevan CRM-järjestelmän tai vaikeasti ylläpidettävän toimialasidonnaisen muun työkalun korvaaminen pilviratkaisulla. Pelkän teknisen pilvisiirron toteuttamisen sijaan kiinnitämme korvaavissa käyttöönotoissa erityistä huomiota uuden liiketoimintatavoitteita tukevan toimintatavan käyttäjälähtöiseen kehittämiseen, tavoitellun toimintatapamuutoksen tehokkaaseen läpivientiin ja hallittuun datamigraatioon.

Olemme toimittaneet kymmeniä Dynamics 365 -migraatioprojekteja tuhansille yrityskäyttäjille. Näiden projektien lähdejärjestelmät ovat pitäneet sisällään mm. Siebel-, Salesforce-, Dynamics CRM on-premises-, Lime CRM – sekä paikallisten suomalaisten integraattorien kehittämiä CRM-ratkaisuja.

image022

Työkalupakki

Toimittamiemme liiketoimintasovellusten ensisijaisena ratkaisualustana toimii Dynamics 365 Customer Engagement Management -kokonaisuus. Pyrimme aina ensisijaisesti sovittamaan liiketoimintatiedon käsitemallit ja prosessit Dynamics 365:en vakio-ominaisuuksien ja Microsoftin tuotteistamisen lisämoduulien kuten Portals, Field Service ja Project Service Automation (PSA) päälle. Lisäksi hyödynnämme aktiivisesti alan parhaita tuotelaajennuksia, joita Microsoftin ohjelmistokehityskumppanit ovat tuottaneet kuten esimerkiksi ClickDimensions markkinointiautomaatioon, Resco mobiili-CRM-käyttöön ja North 52 alustan kustannustehokkaaseen laajentamiseen.

Integraatioiden osalta mukaudumme aina asiakasorganisaatiomme valitsemaan integraatioarkkitehtuuriin ja mahdollisesti jo käytössä oleviin ratkaisuihin. Tarjoamme myös konsultointia integraatioarkkitehtuurien määrittelyyn ja toimitamme myös kokonaisvaltaisesti pilvi-pohjaisia integraatioratkaisuja perustuen ensisijaisesti Microsoft Azuren API Management -ratkaisuihin. Parhaat tehot Dynamics 365 -ratkaisuista saadaan, kun hyödynnetään tehokkaasti Microsoft pilveä koko sen leveydeltä. Projekteissamme tyypillisesti esiintyvät täydentävät Microsoft-pilviratkaisut pitävät sisällään mm Office 365 -dokumentinhallinnan ja tiimityön, Power BI:n, Microsoft Data Platform -tietolähteet ja Azure AI -tekoälykyvykkyydet.

di-2
Blogi

10 syytä miksi Common Data Service (CDS) on Microsoft Power Platform ydin

Power Platformista puhuttaessa huomio on usein Power Appsissa ja Power BI:ssa. Alustan suurin potentiaali piilee kuitenkin datakerroksessa, Common Data Servicessä.

Lue lisää
Power Platform ja common data service (CDS)

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!