Määrittelystä ja palvelumuotoilusta pitävä tuoteomistaja

Uncategorized Kirjoittanut:
Haemme tuoteomistajaa, jonka toimenkuvana yhdessä muun tiimin kanssa on toteuttaa yksi Suomen suurimmista ja edistyneimmistä sisäisen viestinnän ratkaisuista.

Hanke on käynnistynyt keväällä 2016 ja Digital Illustrated on ollut siinä alusta asti mukana. Tuoteomistajan tehtävään kuuluu erityisesti tuotteen määrittelyä sekä palvelumuotoilua. Rooli toteutuu vahvasti asiakasrajapinnassa, jossa tyypillisesti tärkeimmät vastinparisi ovat asiakkaan tuoteomistaja, liiketoimintavastaava, tietohallinto-organisaation vastuuhenkilöt sekä Digital Illustratedin tiimin asiantuntijat. Microsoft-teknologiat ovat Digital Illustratedin toiminnan ytimessä, joten arvostamme MS-teknologia-asiantuntemusta erityisesti tiedonhallinnan ja sisäisen viestinnän osa-alueella. Työmme tapahtuu uusimmilla menetelmillä, joten arvostamme kokemusta ketterästä sovelluskehityksestä ja kiinnostusta DevOpsiin. Arvostamme innokkuutta ja uteliaisuutta palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tukenasi projekteissa on alan kovimmat asiantuntijat. Asiakkaamme on huipputyytyväinen ja tämä on meille jatkossakin yhtä tärkeää.

Ketä me haemme?

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa. Lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Miten haetaan?

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Olli Karilta, olli.kari@digitalillustrated.com, puh. +358 44 3201 217.