Millaista on työskennellä itseohjautuvassa työyhteisössä? Case Ässä-tiimi

Case Kirjoittanut:
Miten itseohjautuvuus näkyy twodayn arjessa? Minkälaisia projekteja Office 365 -konsulttimme tai fronttikehittäjämme toteuttavat? Tutustu työntekijöidemme kertomuksiin omasta arkipäivästään!

Kuvassa 13 Ässä-tiimin iloista jäsentä (kameran takaa löytyy vielä yksi).

 

Meillä twodaylla on kova luotto työntekijöihin ja jokaisen kykyyn tehdä järkeviä ja hyödyllisiä päätöksiä. Olemme moderni digitoimisto, jossa kaikki tekevät töitä itseohjautuvasti. Toisin sanoen meillä ei ole johtoryhmää päättämässä; ei keskijohtoa johtamassa; ei esimiehiä esiliinoina; ei tukiorganisaatiota tuottamassa palveluita; ei myyjiä muovisalkkuineen. Mitähän sitten on tarjolla?

Meillä on paljon välkkyjä ja oma-aloitteisia konsultteja ja ohjelmistokehittäjiä. Myymme itse omat työmme, joten asiakkaalle ei tule luvattua mitään epärealistista. Tässä auttaa pyrkimyksemme pitkiin kumppanuuksiin, missä tunnemme asiakkaan tarpeet ja toimintaympäristön kuin omat taskumme. Keinovalikoimana meillä on tällä hetkellä Microsoftin pilvialustojen mahdollisuudet: älykkään pilven ratkaisut, työympäristön digitalisointi ja liiketoimintasovellusten tekeminen. Kaikki työskentelymallissamme tähtää siihen, että teemme asiakkaat oikeasti tyytyväiseksi.

Keskenämme olemme organisoituneet noin kymmenen hengen tiimeiksi, joista kukin toimii sopimiensa käytäntöjen mukaisesti. Kukin tiimi hoitaa itse kaiken mahdollisen rekrytoinnista tiimin hyvinvointiin. Meillä on tarjolla monipuolisia työpäiviä ja keskenään hyvin erilaisia työnkuviakin. Työssä pääsee sukeltamaan koodauksesta markkinointiin, riippuen jokaisen vahvuuksista ja kiinnostuksen kohteista.

Mitä me sitten konkreettisesti teemme? Miten itseohjautuuvus näkyy arjessamme? Minkälaisia projekteja intranet-konsulttimme tai fronttikehittäjämme tekevät? Syksyn mittaan lukuisat Ässä-tiimin jäsenet ovat kertoneet työpäivästään blogissamme. Tutustu työpäivien kuvauksiin:

Syntyikö sinulle näkemystä, että sinulla olisi vastaavia taitoja tai sellaista, joka voisi täydentää nykyistä tiimiämme? Lue avoimista paikoista rekrysivuiltamme ja laita reippaasti hakemusta osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com!