Mitä voimme oppia epäonnistumisista?

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Mitä tehdään, kun Office 365:n jalkautus ei mene ihan nappiin? Karoliina kertoo kokemuksistaan Tukholmassa 14.9. ja Helsingissä 28.9.

Digitaalisten työympäristöjen kehitysprojektit ovat epämääräisiä, huonosti resursoituja, olemattomasti aikataulutettuja ja niiden tuloksia harvemmin seurataan jälkikäteen. Onko näin oikeasti? Ja miksi näin tapahtuu? Karoliina Kettukari kertoo, mikä hänen Office 365 -jalkautusprojekteissaan on mennyt pieleen – ja mitä niistä on opittu. Tervetuloa kuuntelemaan miten muut mokaavat, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä itse!

SharePoint Saturday Stockholm 14.9.

SharePoint Saturday Helsinki: 28.9. ja ilmoittaudu mukaan täällä

SharePoint Saturday on Microsoft Office 365:n ympärille keskittynyt asiantuntijakonferenssi, jossa alan huippuammattilaiset pitävät esityksiä kaikesta pilvimaailmaan liittyvästä. Mukana on niin kehittäjille suunnattua teknistä sisältöä, lisätietoa uusimmista päivityksistä ja ominaisuuksista kuin myös liiketoiminnoille ja johdolle suunnattua sisältöä liittyen bisnescaseihin, jalkautukseen ja toimintamallien kehittämiseen. Tapahtumat ovat aina ilmaisia osallistujille, mutta niihin vaaditaan etukäteisilmoittautuminen.

Mukana tapahtumissa myös iso joukko muita kiinnostavia esityksiä! twoday suosittelee etenkin Helsingissä Timo Pertilän esitystä Power Apps deep dive!

Katso esiintyjät ja esitykset tapahtumien webbisivuilta ja ilmoittaudu mukaan!