Modernin tietotyön konsultti, Office 365

Rekry Kirjoittanut:
Etsimme konsulttia auttamaan asiakkaitamme laajoissa ja monipuolisissa Office 365 -käyttöönottohankkeissa ja toimintatapojen muutokseen tähtäävissä projekteissa.

Asiakkaamme tarvitsevat apua hankkeiden valmisteluissa, palveluiden rakentamisessa, vanhojen tietojen siirtämisessä, käyttöönotossa, uusien työvälineiden ja tapojen opettelussa, sekä toimintatapojen juurruttamisessa. Apunasi sinulla on parhaat ja mukavimmat konsulttikollegat sekä koko joukko teknisiä osaajia.

Kiinnostus olla lähellä asiakasta ja halu saada aikaan muutosta on kokemusvuosia tärkeämpää. Toivomme sinulta perustuntemusta Office 365 -pilvipalvelusta ja sen keskeisimmistä sovelluksista. Emme odota syvällistä teknistä osaamista palveluista, mutta aiemman työsi kautta sinulle on kertynyt kokemusta tyypillistä loppukäyttäjää enemmän. Olet saattanut työssäsi toimia esimerkiksi kouluttajana, pääkäyttäjänä, projektipäällikkönä, ylläpitäjänä tai konsulttina.

Meillä pääset laajentamaan ja syventämään osaamistasi erittäin osaavan ja sitoutuneen tiimin kanssa, parhaiden asiakkaiden projekteissa. Vietät ison osan työajastasi asiakkaiden kanssa joko paikan päällä tai Teamsin välityksellä.

Työtehtävät muotoutuvat oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

  • Office 365 -sovellusten käyttökoulutukset ja webinaarit
  • Office 365 -käyttöönottojen suunnittelu, hallinta ja konsultatiivinen myynti
  • Intranet-palveluiden konseptointi
  • Toimintatapamuutoksen suunnittelu, työpajat ja valmennukset

Digital Illustrated työympäristönä

Jotta voimme auttaa asiakkaitamme siirtymään uusiin työvälineisiin ja toimintapoihin, tulee meidän olla edelläkävijöitä näissä asioissa. Olemmekin moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio. Teemme työtä paikasta riippumatta ja kaikki järjestelmämme ovat pilvessä. Toimimme asiakaslähtöisesti ja jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Intensiivinen työ vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoaa vastapainoksi vapauden ja erinomaisen yhteishengen. Työn ohella arvostamme vapaata yhdessäoloa, huonoa huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä sekä muita tapahtumia.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Erno Pappiselta, puh. 040 509 5513 ja email erno.pappinen@digitalillustrated.com