Modernin web-kehityksen devaaja

Rekry Kirjoittanut:
Tule rakentamaan osana huipputiimiämme merkityksellistä tiedonhallinnan projektia. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Toimenkuva vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä hyvän työmoraalin, mutta tarjoaa vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Tehtävässä pääset käyttämään uusimpia modernin web-kehityksen teknologioita, kuten Reactia ja TypeScriptiä Microsoft-pohjaisessa ekosysteemissä. Pääset työskentelemään Stockan naapurissa upouudella Rautatalon toimistollamme ja tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet etätyöhön.

Taustasi

Haemme hyvää tyyppiä, jolta löytyy sekä itseohjautuvuutta että tiimihenkeä. Haluat kehittyä työssäsi ja seuraat alan kehitystä aktiivisesti soveltaen sitä työhösi. Näiden lisäksi toivomme sinulta löytyvän:

  • Ymmärrystä hyvästä modernista softakehityksestä
  • Kokemusta verkkopohjaisten sovellusten toteutustehtävistä
  • Kokemusta SharePoint-teknologioiden hyödyntämisestä
  • Kokemusta JavaScript-sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta kuten React.js, TypeScript ja jQuery
  • Osaamista DevOps-kehittämisestä
  • Sujuva suomen ja englannin kielten kirjoitus- ja puhetaito

Arvostamme myös kokemusta:

  • Enterprise-tason arkkitehtuurien suunnittelusta ja rakentamisesta
  • Integraatioiden suunnittelusta ja toteuttamisesta

Toimenkuvassa pääset osallistumaan pitkäjänteiseen SharePoint-ympäristöjen toteuttamiseen ja eteenpäin viemiseen osana tiimiämme ja Microsoft-ekosysteemiä. Toimenkuva tarjoaa erinomaisen tilaisuuden rakentaa laadukkaasti SharePoint-pohjaisia palvelukokonaisuuksia modernein työkaluin, yhdessä asiakkaan ja Digital Illustratedin muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Meillä ei ole esimiehiä, mutkikasta organisaatiota tai muuta ylimääräistä byrokratiaa. Meillä kuka tahansa voi vaikuttaa organisaation toimintaan ja työtapoihin. Työnantajana kannustamme ja tuemme osaamisen kehitystä. Etuina sinulle tarjoamme muun muassa kattavan työterveyshuollon ja vakuutuksen, lounasedun, toimiston välipalatarjoaman, puhelinedun, nettiyhteyden kotiin ja lisäksi saat valita omat työvälineesi.

Meille yhteisö on tärkeä. Jokavuotiset ulkomaan matkat, erilaiset kerhot (mm. museokorttikerho tai sählyporukka) ja tapahtumat hitsaavat porukkaa yhteen. Katso kuvia meistä ja tekemisistämme Instasta ja lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Olli Karilta, +358 44 3201 217.