Modernin web-kehityksen junioridevaaja

Rekry Kirjoittanut:
Tule rakentamaan osana huipputiimiämme merkityksellistä tiedonhallinnan projektia. Tehtävässä pääset käyttämään uusimpia modernin web-kehityksen teknologioita, kuten Reactia ja TypeScriptiä Microsoft-pohjaisessa ekosysteemissä. Pääset työskentelemään Helsingin ytimessä Rautatalon toimistollamme ja tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet etätyöhön.

Taustasi

Toivomme, että termit HTML, CSS ja JavaScript ovat sinulle tuttuja, sillä ne toimivat pohjana Reactia hyödyntävälle ja TypeScriptillä kirjoitetulle projektillemme. Laskemme kokemuksen näistä, sekä SharePointista ja SPFx:stä eduksi, mutta halu oppia uutta ja kehittyä fronttidevaajana merkitsee enemmän. Työ on monipuolista, joten oma kokemuksesi voi yhtä lailla erottua edukseen.

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuva vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoaa vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa. Lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Olli Karilta, +358 44 3201 217.