Timo Pertilästä MVP ja twodayn Power Platform Akatemia käyntiin

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Timo Pertilästä tuli MVP! Kiinnostaako sinua Power Platform? Hae mukaan twodayn Power Platform Akatemiaan!

Konsulttimme Timo Pertilä on saavuttanut Microsoft-ekosysteemin arvokkaimman ja halutuimman tunnustuksen saavuttamalla 1. joulukuuta Most Valued Professional (MVP) -statuksen. MVP on vuoden kerralla voimassa oleva henkilökohtainen saavutus, joita Microsoft jakaa harvoille ja valituille Microsoft-ekosysteemissä vaikuttaville mielipidejohtajille. MVP:en saavuttaminen edellyttää poikkeuksellista sisällöntuontantoa ja vaikuttamista verkkoyhteisöissä, User Group -tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa tuottaen merkittävää lisäarvoa koko Microsoft-osaajien yhteisölle. Timo Pertilän nimityksen taustalla on erityisesti Timon Power Platform – ja Business Applications -ratkaisualueisiin liittyvä laadukas ja aktiivinen vaikuttaminen, jota Timo on toteuttanut mm. henkilökohtaisen bloginsa kautta ja twodayn kanavissa. MVP:et pääsevät ensimmäisinä käsiksi Microsoft-tuoteuutuuksiin ja saavat suoran keskusteluyhteyden Microsoftin pääkonttorin tuotetiimeihin.

 

Power Platform kasvaa kovaa

Microsoftin Power Platform on lyhyessä ajassa saavuttanut erittäin nopean kasvun, ja twoday on ollut aktiivisesti panostamassa alustaan kymmenissä asiakasprojekteissa erityisesti viimeisen vuoden aikana. Projekteissa on vastattu monipuolisesti hyvin erilaisiin liiketoimintatarpeisiin pitäen sisällään mm. yksinkertaisia Office 365:en tallennuspaikkoja hyödyntäviä täsmätuottavuussovelluksia  sekä useita eri liiketoimintaprosesseja yhdistäviä vaativampia Common Data Model (CDM) -tietomalliin nojaavia toteutuksia, joissa hyödynnetään twodayn kovaa Dynamics 365 -osaamista. Power Platform tarjoaa asiakkaillemme houkuttelevan kehitysalustan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, koska sen avulla erityisesti organisaation edistyneet ja teknisesti suuntautuneet liiketoimintakäyttäjät pystyvät aikaisempaa nopeammin ja omavaraisemmin ratkaisemaan lukuisia täsmätarpeita.

 

twoday Power Platform Akatemia

Lukuisten asiakasprojektien myötä olemme saavuttaneet vahvan validaation Power Platformin voimasta ja teknisestä kyvykkyydestä, minkä myötä twoday nostaa myös rekrytointipanostuksia entisestään. Tammikuun alussa palveluksessamme aloittavat ensimmäiset tuoreeseen Power Platform Akatemiaan osallistuvat konsultit, jotka on rekrytoitu viime kuukausien aikana. Akatemia tarjoaa liiketoimintasuuntautuneille henkilöille erinomaisen mahdollisuuden päästä ottamaan kiihdytetysti haltuun Power Platform -työkalupakkia alan kovimpien osaajien tukemana käytännönläheisen verkko-oppimista, työpajoja ja kursseja yhdistävän yksityisen koulutusohjelman puitteissa. Asiakasorganisaatioillemme Power Platform Akatemia tarjoaa jatkoon tukevaa resursointia PowerApps- ja Flow-pohjaisen liiketoimintaratkaisujen hallittuun omaksumiseen. Kovan kysynnän myötä olemme avanneet vielä lisäpaikan alkuvuoden akatemiaerään, vinkkaa kaverille tai hae itse avointa paikkaa.