Power BI -asiantuntija

Rekry Kirjoittanut:
Tule mukaan Digital Illustratedin A-tiimiin tukemaan yritysasiakkaidemme digitaalisia transformaatioita kehittämällä Power BI -pohjaisia raportointiratkaisuja osana huippuasiantuntijatiimiämme.

Toimenkuva

Tehtävässäsi määrittelet ja rakennat Power BI -alustaan pohjautuvia raportointi-/analytiikkaratkaisuja perustuen pääasiassa erilaisiin liiketoimintatiedon datalähteisiin kuten Dynamics 365 / CDS, SAP ja muut operatiiviset liiketoimintasovellukset. Toimit tehtävässä asiakasrajapinnassa ja tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme kanssa. Mukana projekteissa kanssasi työskentelee tyypillisesti Dynamics-konsultteja, tietovarastospesialisteja, data scientisteja ja/tai Azure-asiantuntijoita.

Vaatimukset

Toivomme Power BI, Excel PowerPivot tai Analysis Services osaamista eli tietomallintaminen, DAX ja PowerQuery ovat sinulla mielellään jo entuudestaan hanskassa. Pääasiassa edellytämme kuitenkin intohimoista suhtautumista datan murskaamiseen ja halua sekä kykyä ottaa nopeasti haltuun uusia Microsoft-pilvipohjaisia BI-teknologioita. Taustaltasi voit olla esimerkiksi myös Tableau-, Qlik-, Alteryx tai SAP-raportoinnin/analytiikan osaaja, joka on valmis loikkaamaan markkinoiden johtavaan ekosysteemiin (https://powerbi.microsoft.com/en-us/blog/microsoft-a-leader-in-gartners-magic-quadrant-for-analytics-and-bi-platforms-for-12-consecutive-years/). Koulutamme joka tapauksessa sinusta kovan Microsoft data platform osaajan. Nykyisin olet mahdollisesti jo Microsoft-kumppanin palveluksessa tai asiakasyrityksen palveluksessa oleva laskennan ammattilainen tai vastavalmistunut analytiikkaan ja raportointiin suuntautunut tulevaisuuden ammattilainen. Analyyttisen luonteen lisäksi omaat hyvät viestintä- ja tiimityötaidot.

Paras työpaikka

Digital Illustrated on moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio, joka työllistää yli 70 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot kuten S-ryhmä, Outotec, Kemira, Paroc ja Verohallinto. Lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Tiina Kujamäeltä +35850 378 7855, tiina.kujamaki@digitalillustrated.com.