Power BI -konsultti

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Tule mukaan Digital Illustratedille kehittämään Power BI -pohjaisia raportointiratkaisuja osana yritysasiakkaidemme digitaalisia transformaatioita.
Konsultti Otto hymyilee ja osoittaa vieressään olevaa tyhjää tuolia

Power BI -konsultin tehtävässä jäsennät asiakkaiden raportointiin ja analytiikkaan liittyviä tarpeita ja kehität asiakastarpeiden mukaisia ratkaisuja hyödyntäen Microsoftin pilvipohjaisia raportointi- ja tietoalustaratkaisuja. Toteutat roolia tiiviisti asiakasrajapinnassa yhteistyössä Digital Illustratedin muiden osaajien kuten asiakaskohtaisen vastuukonsultin, arkkitehtien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Voit roolissa suuntautua riippuen omista tavoitteistasi joko kehityslähtöisempään tai konsultatiivisempaan sekä projekteja vetävämpään rooliin.

 

Edellytämme

  • Vähintään kahden vuoden kokemus Power BI -, Tableau- tai Qlik-pohjaisesta raportoinnin kehittämisestä
  • Tietomallinnus- ja SQL-osaaminen
  • Halu kehittää jatkuvasti raportointi- ja analytiikkaosaamista
  • Erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot

 

Arvostamme

  • Power BI -, Power Query – ja DAX-osaaminen
  • Tietovarasto- ja ETL-kokemus
  • Projektinhallintakyyvkkyys
  • Oman työn johtamisen lisäksi kyky ohjata projekteja
  • Kokemus asiakaskoulutusten pitämisestä
  • Teknillinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto

 

Digital Illustrated lyhyesti

Digital Illustrated toimii kumppanina tukemassa organisaatioiden digitaalisia transformaatioita. Kehitämme liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisesti uusia toimintatapoja sekä modernisoimme ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat toimialoillaan johtavat yritykset kuten Metso Outotec, S-ryhmä, OP ja KEHA-keskus.

 

Yhteisö ja kulttuuri

Digital Illustrated on syntynyt halusta luoda yritys, jossa arvot ovat oikeasti totta. Meille keskeisiä arvoja ovat itseohjautuvuus, yhteisöllisyys sekä aito ja välittävä kumppanuus asiakkaidemme kanssa. Me uskomme, että vapaus ja luottamus työn tekijöihin luovat hyvinvointia, joka rakentaa meille kestävää kasvua ja asiakkaillemme menestystä.

Olemme Microsoftiin erikoistunut huippuosaajien teknologiatalo. Osaamisemme, kunnianhimomme ja aito halumme auttaa vievät asiakkaitamme kohti parempaa tulevaisuutta. Työpaikkana haluamme olla esikuva, josta kuka tahansa voi ottaa mallia.

 

Haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Juuso Mattilalta, +358 40 833 3543, juuso.mattila@digitalillustrated.com.