Referenssit

Palvelumme ja ratkaisumme perustuvat aina konkreettisiin liiketoimintatarpeisiin. Tuotamme palveluita, joiden avulla asiakasorganisaatio saa nostettua tuottavuutta, alennettua kustannuksia tai lisättyä myyntiä. Teknisten suunnitelmien ja toteutusten korkea laatu on tavaramerkkimme. Kehitämme asiakasratkaisuja ketteriä menetelmiä hyödyntäen pienissä paloissa ja tuotamme viimeisteltyjä lopputuloksia nopeasti. Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme!

Referenssi

Kymsoten intra moderniin pilviympäristöön

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote uudisti viestinnällisen intranetin Microsoft Office 365 – ympäristöön nopeasti käyttöönotettavia moderneja elementtejä sekä kevyitä räätälöintejä hyödyntäen. Intranet-ratkaisu toteutettiin Kymsoten M365-pilvessä olevaan SharePointiin.

Lue lisää
Kymsoten testiympäristön etusivu
Referenssi

Turvallisesti vesillä, Power Appsin ja Teamsin avulla

twodayn ja Espoon Meripelastajat ry:n (kutsumanimeltään EMPY) yhteistyö otti tuulta purjeisiin syksyllä 2020. Yhteistyön tuloksena Espoon Meripelastajien oma EMPY-appi helpottaa nyt vapaaehtoisen meripelastustyön raportointitaakkaa. Microsoft Teams ja Dataverse for Teams -alustat mahdollistivat ketterän sovelluskehityksen vapaaehtoisorganisaation päivittäisen työn tehostamiseksi.

Lue lisää
MicrosoftTeams-image (15)
Referenssi

AFRY PID Finland digitalisoi myyntiprosessiaan Power Platformin avulla

Yhteistyössä twodayn kanssa AFRY PID Finland päätti luoda digitaalisen tavan valmistella tarjouksiaan.

Lue lisää
Antti Martikainen
Referenssi

GTK:n uusi asiakastyön palvelumalli edistää kestävää kasvua

Geologian tutkimuskeskus GTK uudisti vuoden 2019 aikana strategiaansa vuorovaikutteisena prosessina, jossa työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät osallistuivat työpajoissa ja verkkokeskusteluissa strategian valmisteluun. Uuden strategian myötä GTK kehittää ratkaisuja, joiden kautta Suomessa luodaan ympäristön ja ihmisen kannalta kestävää taloudellista kehitystä.

Lue lisää
gtk2
Referenssi

Realia uudisti isännöinnin toiminnanohjauksen Microsoft-pilven avulla

Realia on kehittänyt yhteistyössä twodayn kanssa kattavasti Microsoft-pilveä hyödyntävän toiminnanohjauksen järjestelmän, joka toimii Realian strategisen muutosohjelman yhtenä keskeisenä mahdollistajana.

Lue lisää
realia1
Referenssi

Posti tehosti jakeluprosessia Power Platformin avulla

twoday on kehittänyt yhteistyössä Postin kanssa Power Platform -pohjaisen ratkaisun, joka tehostaa jakeluun liittyvää esityötä, mahdollistaa älypuhelinpohjaisen työn hallinnan parantaen samalla raportointia ja optimoi jakeluprosessia reaaliaikaisen ja läpinäkyvän tiedon avulla.

Lue lisää
Posti Digital Illustrated
Referenssi

Kuntatyönantajat digitalisoi jäsenpalvelua Power Apps Portals -alustalla

Kuntatyönantajien uusi verkkopalvelu tarjoaa kunta-alan työnantajille monipuoliset ominaisuudet mm. tilausten hallintaan, verkostoitumiseen ja työsopimuskirjojen ostamiseen.

Lue lisää
kuntatyöntekijät power platfrm power apps
Referenssi

twoday toteutti ministeriöille yhteisen valtioneuvoston virtuaalityöpöydän

twoday on toteuttanut yhteistyössä Valtioneuvoston kanslian ja Valtorin kanssa koko valtioneuvostolle yhteisen virtuaalisen työpöydän. Kampus virtuaalityöpöytä on kaikille valtioneuvoston ministeriöille yhteinen sisäisen viestinnän ja yhteistyön palvelu, joka toimii virkamiehen työpäivän keskiössä.

Lue lisää
kampus-refe_leikattu3
Referenssi

Outotec modernisoi riskien hallintaa Power Platform -teknologian avulla

Outotecin modernisoidussa riskien hallinnan ratkaisussa yhdistyvät Power Apps -käyttöliittymät, käyttäjien työtä helpottava automaatio, visuaalinen Power BI -raportointi sekä myynnin ja toimitusprojektien parissa työskentelevien käyttäjien työprosessit yhdistävä yhtenäinen tietomalli.

Lue lisää
Microsoft dynamics Power Apps Power Platform
Referenssi

Intranet Teamsilla – näin siinä onnistuttiin!

Kun noin 50 työntekijän Liikenneturvassa koitti aika ketteröittää ja uudistaa vanhanaikaiseksi koettua SharePoint pohjaista Intranettiä, lähdettiin pohtimaan Teamsin potentiaalia Intranet käytössä.

Lue lisää
Teams_Intra
Referenssi

Outotecin Field Service -työ kehittyy Microsoftin pilven tuella

Miltä Outotecin Field Servicen työpäivä käytännössä näytti ennen ja jälkeen projektin? Mitä tällainen projekti merkitsee tekijöilleen? Lue tarina virallisen referenssin taustalla.

Lue lisää
outotec_maintenance_services1-750x750
Referenssi

Azure ja Microsoft-pilvi lisäävät Outotecin projektitoiminnan tuottavuutta

Outotec hyödyntää monipuolisesti Azuren PaaS (Platform as a Service) -kerrosta ja Microsoftin SaaS-tuotteita projektien viestinnän keräämisessä ja arkistoinnissa.

Lue lisää
outotec-2
Referenssi

Espoo etenee digitalisaation aallonharjalla

Espoon kaupunki uudisti intranetinsä modernien SharePoint-sivustojen päälle Office 365 -pilviympäristöön. Vuonna 2018 alkanut kumppanuus twodayn kanssa tarjosi kaupungille modernin intran, mutta antaa myös jatkossa eväitä sisäisen toiminnan laajempaan uudistamiseen.

Lue lisää
espoointra
Referenssi

twoday ja Valtori kumppaneina digitalisoimassa valtionhallintoa 

twoday tuottaa SharePoint- ja Office 365-asiantuntijapalveluita Valtorin (Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori) asiakkaille monivuotisen sopimuksen puitteissa. Yhteistyö käynnistyi vuonna 2016. Yhteisiä tavoitteitamme ovat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottaminen, organisaatioiden tiedonhallinnan ydinprosesseihin liittyvien toimintatapojen kehittäminen sekä organisaatioiden sisäisen viestinnän ja kommunikoinnin parantaminen.

Lue lisää
Valtorilaisia
Referenssi

Outotec muuttuu kohti palveluliiketoimintayhtiötä teknologian avulla

Outotec valjasti Microsoft-pilven ja Dynamics 365:n organisaation palveluliiketoiminnan globaalin transformaation tueksi.
Lue lisää
outotec-field-services
Referenssi

SOK:n sisäinen tarkastus uudisti prosessiaan PowerApps-pohjaisella ratkaisulla

SOK:n sisäinen tarkastus uudisti toimenpiteiden seurannan prosessiaan PowerApps-pohjaisella ratkaisulla. Projektissa kehitettiin itsepalveluratkaisu, joka tarjoaa liiketoiminnan edustajille helppokäyttöisen, myös mobiililaitteilla hyödynnettävän, itsepalveluratkaisun, jonka aikatauluseurannasta ja viestinnästä huolehtii automaatio.

Lue lisää
image112
Referenssi

OP muutoksessa kohti avointa vuorovaikutusta

OP muotoili sisäisen viestinnän uudet toimintamallit ketterästi yhdessä twodayn kanssa. Opit vietiin onnistuneesti käytäntöön ja nyt OP:lla on uusi viestintäkanava koko työyhteisön käytössä.

Lue lisää
opopop
Referenssi

Suomen Kuntaliitto uudisti asiakaspalvelua Microsoft-pilven avulla

Suomen Kuntaliitto uudisti asiakaspalveluaan toteuttamalla asiakasrekisterin, palvelupyyntöjen käsittelyprosessin ja kohderyhmälähtöisen markkinoinnin Microsoft Dynamics 365 -ratkaisun avulla.

Lue lisää
kuntaliitto
Referenssi

Kehitämme tulevaisuuden työ- ja elinkeinopalveluja

ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus KEHA on valinnut Digital Illustratedin(nyk. twoday) ja Visma Consultingin(nyk. twoday) Suomen työvoimahallinnon uudistamiseen tähtäävän TE-digi-hankkeen asiakkuudenhallintajärjestelmän kehittämiskumppaniksi.

Lue lisää
amy-hirschi-457525
Referenssi

twoday uudistaa Espoon kaupungin viestinnällisen intranetin ja SharePoint-työtilat

twoday on solminut elokuussa Espoon kaupungin kanssa sopimuksen kaupungin viestinnällisen intranetin ja sähköisten työtilojen uudistamisesta. Uudistus toteutetaan Microsoftin Office 365 -pilviympäristöön.

Lue lisää
image112
Referenssi

Vantaa kiihdytti toimintatapamuutosta Office 365 -analytiikan avulla

Vantaan kaupunki otti käyttöön analyyttisen muutoksen johtamisen mallin Microsoft Office 365 -työkalujen tuottavuushyötyjen varmistamiseksi. twodayn kehittämä Office 365 Insights -analytiikkaratkaisu tarjoaa tukea toimintatapamuutoksen läpiviemiseksi kattaen kaupungin koko henkilöstön.

Lue lisää
Insights
Referenssi

Intra toi muutoksen Verohallinnon yrityskulttuuriin

twodayn toteutti Verohallinnon intranetin noin kolme vuotta sitten. Uuden intranetin myötä otettiin käyttöön viestinnällinen intranet, työtilat, uutissyöte ja OneDrive. Samoihin aikoihin, kun uusi intranet otettiin käyttöön, Verohallinnon työntekijöille annettiin mahdollisuus etätyöskentelyyn ja lisäksi otettiin käyttöön pikaviestipalvelu Lync. Yhdessä nämä uudistukset saivat aikaan suuren muutoksen Verohallinnon henkilöstön työtavoissa ja yrityskulttuurissa.

Lue lisää
Group of business people and software developers working as a team in office
Refenssi

S-ryhmä kehitti tietotyön käytäntöjä Office 365 -palveluilla

S-ryhmä on aktiivisesti vastannut kaupan alan toimialamurroksen haasteisiin viemällä läpi muutosohjelmaa, jonka ytimessä on asiakaskeisyyden vahvistaminen, digitaalisten palvelujen hyödyntäminen sekä toimintakulttuurin aktiivinen kehittäminen. Tiedon tehokas jakaminen ja digitaalisen ryhmätyön kehittäminen, sekä organisaation sisällä että ulkoisten sidosryhmien kanssa, on tärkeä osa-alue S-ryhmän strategisessa muutoksessa. twoday ja S-ryhmän osuuskaupoille sisäisiä palveluita tuottava SOK aloittivat vuoden 2013 keväällä pitkäaikaisen yhteistyön S-ryhmän silloisten tiimi- ja tietotyökäytäntöjen kehittämiseksi. S-ryhmän uusien tietotyökäytäntöjen keskeisenä mahdollistajana oli Microsoft Office 365 -palvelut, jotka mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattoman yhteistyön.

Lue lisää
image029
Referenssi

Paroc vahvisti asiakkuusohjautuvuuttaan Power BI:n avulla

Paroc on twodayn tuella ottanut käyttöönsä Microsoft Power BI:n tarjoamat ratkaisut. Käyttöönotto on osa monivuotista strategista Customer Focus -ohjelmaa. Ohjelman puitteissa twoday auttaa Parocia ottamaan käyttöön ja hyödyntämään Microsoftin pilvipalveluita laaja-alaisesti organisaation asiakkuusohjautuvuuden lisäämiseksi.

Lue lisää
paroc1
Referenssi

Valtion virasto meni pilveen

Aluehallintovirasto AVI otti syksyllä 2016 Microsoftin pilvipalveluihin perustuvan, kuudelle erilliselle virastolle yhteisen intranetin käyttöönsä. twoday toteutti Microsoft Office 365 -pohjaisen AVInet-intranetin yhteistyössä AVI:n ja Valtion tieto- ja viestintäkeskus Valtorin kanssa.

Lue lisää
image061
Referenssi

Alma Median avustajien digitaalinen itsepalvelu

Monipuolinen tiedon, hyödyn ja elämysten tarjoaminen Alma Median asiakkaille vaatii sujuvaa työskentelyä avustajaverkoston kanssa. Tätä tarvetta tukemaan luotiin digitaalinen avustajapalkkiojärjestelmä. Alma Media ja twoday kehittivät yhdessä digitaalisen palvelun ja prosessin, jolla avustaja laskuttaa Alma Mediaa tehdystä työstä. Palvelu mahdollistaa laskujen käsittelyn yhtenäisesti ja tehokkaasti.

Lue lisää
Kuva1.1
Referenssi

Fingrid digitaalisen transformaation aallonharjalla

Fingrid toteutti organisaation sisäisen muutosohjelman, jonka tavoitteena oli kehittää organisaatiokulttuuria ja toimintatapoja asiakasohjautuvaan suuntaan. Muutosohjelman yhteydessä toteutettiin CRM-järjestelmän käyttöönottoprojekti. CRM-ratkaisun toiminnalliset osa-alueet määriteltiin ja toteutettiin pala kerrallaan tiiviissä yhteistyössä Fingridin projektihenkilöstön ja twodayn konsulttien kanssa. Projektin keskeisenä lähtökohtana oli asiakasohjautuvien toimintatapojen ja asiakastiedon hallinnan käytäntöjen kehittäminen jatkuvana prosessina, kertaprojektin sijaan.

Lue lisää
rodion-kutsaev-28759-unsplash