Tule meille töihin!

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 75 Microsoft-ammattilaista.
Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. 

Avoimet tehtävät

Tekninen Konsultti, Dynamics 365 CE / Power Platform

Haluatko olla osana laaja-alaista huippuosaajatiimiä suunnittelemassa ja ajamassa toimialojensa johtavien yritysten digitaalisia murroksia viimeisimmillä Microsoft-pilviteknologioilla?

Lue lisää tehtävästä!
Tomi Ahveninen
Avoimet tehtävät

Toiminnallinen konsultti, D365

Toiminnallisen D365 konsultin roolissa pääset määrittelemään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön Microsoft-pilven monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä.

Lue lisää tehtävästä!
Oskar Paakkarinen
Avoimet tehtävät

Toiminnallinen konsultti, Power Platform

Etsimme joukkoomme Microsoft Dynamics 365 – ja Power Platform -osaajia toiminnallisen konsultin rooliin määrittelemään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön Microsoft-pilven monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä.

Lue lisää tehtävästä!
Digital Illustrated Consultant Life (15)
Avoimet tehtävät

Arkkitehti, Power Platform

Power Platform -arkkitehdin roolissa suunnittelet ja kehität monipuolisesti Power Platform (ml. Dynamics 365) -alustoihin nojaavia ratkaisuja suuryritysasiakkaillemme. Hankkeiden valmistelevassa vaiheessa toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintaa muotoilevan konsultin kanssa vastaten Microsoft-ratkaisuarkkitehtuurien, integraatiostrategioiden, tietomallien ja DevOps-käytäntöjen suunnittelusta. Toteutusvaiheessa olet mukana viemässä konsepteja konkreettisiksi liiketoimintaa tukeviksi ratkaisuiksi moniosaajatiimin jäsenenä. Pystyt tuomaan esiin omat näkemyksesi ja ratkaisut tekniselle sekä liiketoimintalähtöiselle yleisölle ja sinulla on kyky rakentaa pitkiä ja luottamukseen perustuvia asiakassuhteita.

Lue lisää tehtävästä!
Antti ja Reijo
Avoimet tehtävät

Sovelluskehittäjä

Kehittäjän roolissa toimit ketterän kehitystiimin jäsenenä toteuttamassa ohjelmallisia laajennuksia, integraatioita ja asiakaskohtaisia räätälöityjä toiminnallisuuksia sekä käyttöliittymiä. Projektiemme kokoluokka vaihtelee muutaman tekijän lyhyistä pienkehitysprojekteista monivuotisiin transformaatiohankkeisiin, joissa kehitystä tehdään täysipäiväisesti 10 hengen kehitystiimissä. Tyypillisesti teet projektissa kuitenkin tiivistä yhteistyötä Digital Illustratedin toiminnallisen konsultin ja koodaavan arkkitehdin kanssa. Lisäksi kehittäjän roolissa osallistut aktiivisesti asiakasrajapintaan mm. sprinttien suunnittelun ja tulosten katselmoinnin merkeissä.

Lue lisää tehtävästä!
DI yleiskuvat_Aino Huotari (4 of 116)

Tervetuloa töihin!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme kokeneita, Microsoft-teknologiat tuntevia ICT-alan ammattilaisia, joilla on intohimoa työhönsä ja halua kehittyä. Laita avoin hakemus meille sähköpostilla!

Avoin hakemus
rekrytointi@digitalillustrated.com

Lisätietoa avoimista tehtävistämme
Aleksi Nousiainen, +358 40 5824 955

ale