Tule meille töihin!

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 75 Microsoft-ammattilaista.
Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. 

Avoimet tehtävät

Konsultti – Tekninen asiakastuki

Haemme joukkoomme ketterää ja asiakasorientoitunutta teknistä henkilöä tukemaan asiakkaitamme toimittamiemme Microsoft-pohjaisten tietotyöratkaisujen käytössä ja jatkohyödyntämisessä. Emme usko perävalotakuuseen, vaan siihen, että paras asiakastyytyväisyys saavutetaan pitkäaikaisella hyvällä palvelulla.

Lue lisää tehtävästä!
DI yleiskuvat_Aino Huotari (3 of 116)
Avoimet tehtävät

Toiminnallinen konsultti

Haluatko olla määrittelemässsä osana laaja-alaista ja itseohjautuvaa huippuosaajatiimiä Microsoft-pilveen nojaavia sovellusinnovaatioita toimialojensa johtaville yrityksille?

Lue lisää tehtävästä!
Antti ja Reijo
Avoimet tehtävät

Kehittäjä, Dynamics 365 CE / Azure

Kiinnostaako sinua syventyä pilviteknologioiden (Azure) ja Power Platformin maailmaan? Onko intohimosi rakentaa tehokkaita, skaalautuvia ja tietoturvallisia ratkaisuja uusimmilla teknologioilla ja ohjelmointikielillä?

Lue lisää tehtävästä!
Digital Illustrated Consultant Life (33)

Tervetuloa töihin!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme kokeneita, Microsoft-teknologiat tuntevia ICT-alan ammattilaisia, joilla on intohimoa työhönsä ja halua kehittyä. Laita avoin hakemus meille sähköpostilla!

Avoin hakemus
rekrytointi@digitalillustrated.com

Lisätietoa avoimista tehtävistämme
Aleksi Nousiainen, +358 40 5824 955

ale