SharePoint Specialists!

Uncategorized Kirjoittanut:
Meillä on hommaa sinulle! Rakennamme asiakkaillemme Suomen merkittävimpiä ja edistyksyllisimpiä SharePoint-pohjaisia palveluja moderneilla kehitys- ja projektimenetelmillä. Haemme nyt kokeneita SharePoint-kehittäjiä/arkkitehteja iloiseen joukkoomme!
Mies Digital Illustrated hupparissa juod espressoa

Mitä hommaa olisi tehtävänä?

Toimenkuvassa pääset osallistumaan pitkäjänteiseen SharePoint-ympäristöjen toteuttamiseen ja eteenpäin viemiseen osana tiimiämme ja Microsoft-ekosysteemiä. Toimenkuva pitää sisällään SharePoint -pohjaisten intranet-, ryhmätyö- ja extranet-ympäristöjen teknistä suunnittelua ja kehittämistä. Toimenkuva tarjoaa erinomaisen tilaisuuden rakentaa pitkäjänteisesti ja laadukkaasti SharePoint-pohjaisia palvelukokonaisuuksia modernein työkaluin, yhdessä asiakkaan ja Digital Illustratedin muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.

Ketä me haemme?

Haemme hyviä tyyppejä, joilta löytyy sekä itseohjautuvuutta että tiimihenkeä. Näiden lisäksi toivoisimme sinulta löytyvän:

  • Ymmärrystä hyvästä modernista softakehityksestä
  • Vähintään kahden vuoden ajalta kokemusta verkkopohjaisten sovellusten toteutustehtävistä
  • Yli viiden vuoden kokemusta SharePoint-teknologioiden hyödyntämisestä
  • Kokemusta JavaScript-sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta kuten React.js, Jquery, Knockout.js ja Angular.js
  • Visual Studio Team Server -osaamista
  • DevOps-henkinen kehittäminen
  • Kokemus Enterprise-tason arkkitehtuurien suunnittelusta ja rakentamisesta sekä integraatioiden suunnittelu ja toteuttamisesta katsotaan eduksi
  • Sujuva suomen ja englannin kielten kirjoitus- ja puhetaito

Toimenkuva sovitetaan aina osaamistason ja kiinnostuksen kohteesi mukaan.

Digital Illustrated työympäristönä

Yrityksenä olemme nuori ja ketterä. Toimimme täysin asiakaslähtöisesti ja jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Intensiivinen työ vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoaa myös erittäin hyvän yhteishengen. Pyrimmekin keventämään työtä yhteisillä reissuilla, rennolla otteella ja erikoisella huumorilla. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Miten haetaan?

Kiinnostuitko? Musa soimaan ja fiilis päälle. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com.