Syksyisen tiimipäivän seikkailuja

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Koska syksyn kiireiden keskellä täytyy myös muistaa hengähtää ja pysähtyä nauttimaan hyvästä seurasta, kokosivat tiimimme jäsenensä yhteen viettämään tiimipäivää. Jokainen tiimi suunnitteli itse itselleen mieleisen ohjelman, mutta parasta tietysti oli nähdä pitkästä aikaa omien kultaisten tiimikavereiden kanssa kasvotusten. VETO-, X- ja Ässä-tiimit taltioivat seikkailunsa.
Seitsämän konsulttia poseeraa ityse maalamiensa taulujen kanssa hymyillen iloisesti

VETO-tiimin tiimipäivä

Keskuskadun Rembrandtit, kotoisammin Veto van Gogh -tiimi, suuntasi tiimipäivänä hakemaan heti kärkeen taiteellista inspiraatiota Kämp Brasserien lounaalle. Pitkästä aikaa nämä yhdeksän baskeripäätä oli koolla, ja sen kunniaksi nostettiin maljat ja nautittiin pitkä ja kenties hieman epätaiteilijamaisesti ei-liian-kostea lounas. Tositaiteilijahan vain kirvoittaa lasillaan taiteellisen näkemyksen huippuunsa, ei suinkaan hukuta sitä liialla läträämisellä.

 

VETO-tiimi lounaalla Kämp-galleriassa
VETO-tiimi nautiskeli lounasta Kämp-galleriassa.

Vilkkaan keskustelun siivittämän lounaan jälkeen oli aika antautua päivän ydinaktiviteettiin: akryylimaalaukseen. Tiimi suuntasi Teerenpeliin, jossa oli järjestetty Paint & Partyn akryylimaalaussessio. Aihe oli vapaa, ja se näkyi taiteilijoidemme tuotoksissa: yksi innostui kelluvista kuutioista, toinen maalasi vuoristomaisemaa, kolmas havahtui näkemään valoa tunnelin päässä ja neljäs tuotti avokadolla höystettyä suolta. Että kiitos vaan, Kämp, inspiraatiosta – sitä riitti ja hauskaa oli!

 

VETO-tiimiläiset maalaamassa tauluja
VETO-tiimiläiset löysivät sisäiset taiteilijansa.

X-tiimin tiimipäivä

X-tiimi kokoontui ensimmäistä kertaa livenä yhteen koko tiimin voimin ”uudella” kokoonpanollaan.

Tiimipäivä starttasi lounaalla, jonka jälkeen Tuunaajamutsin johdolla askarreltiin omin pikku kätösin nahkakantiset muistikirjat coachingin tueksi. Kirjansidonta luonnistui näppäriltä X-tiimiläisiltä kuin vanhoilta tekijöiltä, vaikka toisilta nahan reiät repeilivätkin ja toiset tarvitsivat naskalin käyttöön rohkaisua viinilasista. Muistikirjat pääsivät heti käyttöön tiimin retrossa ja tulevat myös osaksi coaching ja mentorointi prosesseja.

 

Sami ja Kerkko nitovat kirjoja
Kirjansidonta taittui X-tiimin Samilta ja Kerkolta kuin vanhoilta mestareilta.

Retron jälkeen tiimi suuntasi illalliselle Nudeen, jossa nautittiin viiden ruokalajin illallinen ja viinipaketti. Ravintolan jälkeen haettiin vähän lisää vauhtia Stonesista ja suunnattiin toimistolle jatkoille.

 

X-tiimi dinnerillä Nudessa
X-tiimin tiimipäivä huipentui dinneriin Nudessa.

Ässä-tiimin tiimipäivä

Ässä-tiimin tiimipäivässä aamupäivän yhteisten käytänteiden ja tulevaisuuden suunnitelmien ympärillä pyörineistä keskusteluista painuttiin pakohuoneeseen, josta päästiin kuin päästiinkin viimeisillä sekunneilla ulos. Monipuolinen ja kiehtova kieltolain ajan Helsinkiin sijoittunut tarina haastoi tiimin välillä jakamaan huomionsa erillisiin tehtäviin ja välillä tekemään saumatonta yhteistyötä – siis tiimitouhua parhammillaan!

 

Ässä-tiimin viisi äijää poseeraa kameralle hymyillen leveästi
Ässä-tiimi selvisi ulos pakohuoneesta yhtenä kappaleena.

Pakohuoneen kasaamia paineita kevennettiin muhkealla aterialla Murén pöytien äärellä ja iltaa jatkettiin vielä maukkaiden oluiden parissa keskustan parhaassa olutravintolassa: Pikkulinnussa.

Drinkkilasit vierekkäin puisella pöydällä
Pakohuoneen jälkeen janoiset Ässä-tiimikäiset jatkoivat iltaa drinksujen parissa.