Teams community Finland online-tapaaminen ma 19.8.

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Teams Community Finland (#teamsfi) on kaikkien Teams-käyttäjien, valmentajien ja kehittäjien yhteisö. Tule mukaan seuraavaan tapaamiseen! Puhumassa myös twodayn Karoliina Kettukari.

#TEAMSFI on osa Office 365 & SharePoint user group Finlandin (#SPUGFI) toimintaa. Yhteisön tavoitteena on jakaa tietoa, vinkkejä, kokemuksia & käytäntöjä sekä verkostoitua jäsenten kesken. Verkosto tapaa säännöllisesti sekä online että hybriditapaamisissa, joihin voi tulla sekä online että paikan päälle.

Seuraava #TEAMSFI tapaminen on jo tulevana maanantaina 19.8. Se on online-tapaaminen, eli osallistua voit mistä vain! Mukana tapaamisessa on Karoliina Kettukari, joka kertoo johdon sitouttamisesta muutokseen Office 365 -käyttöönottoprojekteissa.

Ohjelma:

15:00 Vesa Nopanen, MVP (Innofactor: Uutiskooste Teamsin kesästä: mitä uutta, mitä tulossa, miten tulevat yksityiskanavat tulisi ottaa huomioon

15:20 Karoliina Kettukari (twoday): Johdon sitouttaminen muutokseen

16:00 Guillaume Meyer, MVP for Office Apps & Services: Building Production Ready Apps for Microsoft Teams, level 200+ (Esitys on englanniksi)

Liity mukaan tapaamiseen täällä: #TEAMSFI 19.8.2019

Lisätietoa yhteisöstä löydät täältä: Teams community Finland