Tekninen konsultti, Dynamics 365

Rekry Kirjoittanut:
Tule mukaan Suomen kiinnostavimpiin ja vaativimpiin Dynamics-vetoisiin projekteihin tukemaan toimialoillaan johtavien asiakasorganisaatioidemme digitaalisia transformaatioita.

Tarjoamme

Tarjotussa tehtävässä pääset pitkäjänteisesti kehittämään teknisesti vaativia mukautuksia ja laajennuksia osana ketterää kehitystiimiämme, työskennellen tiiviissä yhteistyössä Digital Illustratedin muiden huippuosaajien ja asiakkaan vastuuhenkilöiden kanssa. Vastuualue pitää sisällään mm. ratkaisun arkkitehtuurin määrittely, migraatioiden ja integraatioiden suunnittelu, teknisten toteutustapojen suunnittelu ja ratkaisujen käytännön toteutus. Oma organisaatiomme tarjoaa tueksi huippuosaajia kattaen mm. Office 365 työympäristön digitalisoinnin, liiketoimintasovellukset, älykkään pilven ratkaisut, Power BI:n, ennakoivan analytiikan ja palveluväylätoteutukset. Työntekopaikkana on valintasi mukaan Helsingin, Tampereen tai Turun toimistomme.

Odotamme

Etsimme henkilöä, jolla on hyvät kommunikaatiotaidot, kyky viedä asiat laadulla maaliin asti ja halu kehittyä. Odotamme sinulta usean vuoden relevanttia kokemusta Dynamics -pohjaisten ratkaisujen suunnittelusta pitäen sisällään myös ratkaisujen laajentamiseen liittyvät osa-alueet. Odotamme sinulta kykyä suunnitella ja toteuttaa vaativimmatkin prosessit, työnkulut ja tietomallin laajennukset Dynamicsin XRM-tekniikoilla. Ohjelmistokehityksessä käytetyistä teknologioista on hyvä olla kokemusta seuraavista: HTML5, CSS, Javascript ja C#. Lisäksi tehtävä edellyttää yritysten yleisten integraatioarkkitehtuurien tuntemista, minkä myötä pystyt jäsentämään ja tarkentamaan järjestelmään kohdistuvat integraatiotarpeet suunnitelmiksi yhteistyössä asiakkaamme integraatiotiimin kanssa. Sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä (SAFE, Scrum jne). Dokumentoit ja konsultoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä.

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 70 Microsoft-ammattilaista.
Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Miten haetaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Sami Hurmeelta +358405465864, sami.hurme@digitalillustrated.com.