Tekninen Konsultti, Dynamics 365 CE / Power Platform 

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Haluatko olla osana laaja-alaista huippuosaajatiimiä suunnittelemassa ja ajamassa toimialojensa johtavien yritysten digitaalisia murroksia viimeisimmillä Microsoft-pilviteknologioilla? 
tomi istuu sohvan käsinojalla ja hymyilee leveästi

Tiimimme jäsenenä pääset osallistumaan Suomen kiinnostavimpiin ja vaativimpiin Dynamics- ja Power Platform -vetoisiin projekteihin. Projekteissa olet mukana toimialoillaan johtavien asiakasorganisaatioidemme matkassa kohti digitaalisia transformaatioita. 

Tehtävässä pääset kehittämään mukautuksia ja laajennuksia sekä määrittelemään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön Microsoft-pilven monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Digital Illustratedin muiden huippuosaajien ja asiakkaan vastuuhenkilöiden kanssa.

Edellytämme

  • Kokemusta HTML5, CSS, Javascript sekä C# teknologioista
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta Dynamics CE:n parista
  • Kokemusta sovelluskehityksestä moderneilla Lowcode- / No code -työkaluilla
  • Taitoa suunnitella ja toteuttaa prosesseja Dynamicsin XRM-tekniikoilla
  • Sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme

  • Kokemusta Power Platform ja Azure -ratkaisujen parista
  • Kykyä toimia asiakasrajapinnassa
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä (SAFE, Scrum)
  • Halua oppia ja kehittyä jatkuvasti

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista.

Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Miten haetaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Tomi Ahveniselta +358 400 648 716.