Tervetuloa Helsingin toimistolle!

Blogi Kirjoittanut:
Helsingin ytimestä, Keskuskadun Rautatalosta, löytyy twodayn Helsingin konttori. Tervetuloa kurkistamaan konttorielämään!
Digital Illustratedin Helsingin toimiston lougessa menossa työpaja, jossa työntekijät istuvat sohvilla ja tuoleilla ja pohdiskelevat yhdessä DI:lle uutta strategiaa

Kerran kuussa syömme yhdessä aamupalaa ilman agendaa. On kiva varata hetki vain kuulumisten vaihdolle ja työkavereiden kanssa jutustelulle. Muina päivinä rahkat, pähkinät ja hedelmät pitävät mahan tyytyväisenä ja kahviautomaatti varmistaa päivittäisen kofeiiniannoksen ylittämisen.

Perjantain aamupalalla on kiva käydä läpi viikonlopun suunnitelmia.

Toimistoamme hoitaa siivojien lisäksi toimistomummon moderni ilmentymä: uusi-seelantilainen Ryan. Hän opintojensa ohessa muun muassa leipoo meille herkkuja ja pitää huolta, että sohvatyynyt ovat suorassa.

Ryan ja keksitaikina tuloillaan.

Toimistollamme on liikkuvat työpisteet – teoriassa. Jokaisella tiimillämme on toimistolla kotipesä, jossa paikkansa voi valita vapaasti. Muidenkin tiimien osastoilla saa vapaasti vierailla. Esimerkiksi toimitusjohtajamme Petri kiertää istumassa joka päivä eri tiimien luona. Moni työpiste liikkuu kuitenkin eniten sähkön voimalla ylös ja alas. Jos oma paikka on tärkeä, sen saa pitää.

Kaikkien lemppari Siiri-corgi hengaa välillä toimistolla.

Välillä toimistolla riittää vilinää ja vilskettä siihen malliin, että vastamelukuulokkeet tulevat tarpeeseen. Aktiivisten työkaverien lisäksi oman osansa toimiston äänimaailmaan tuo etenkin kesäisin Keskuskadun vaihteleva katumuusikkokerho. Karaokemiehestä on jo muodostunut oma legendansa.

Laura, Antti, Teemu, Elina, Kim, Jyri ja Majid pohtivat SharePoint-haasteita.

Lounaalle lähdettäessä on runsaudenpula. Osa porukasta käy alakerran Marmoripihan Dylanissa, jossa runsaasta buffetista saa nauttia Alvar Aallon arkkitehtuurin keskellä. Jos kuitenkin kaipaa ulkoilmaa, suosittuja lounaskohteita ovat mm. Aleksanterinkadun Torrefazione, Aikatalon Eat Poke Helsinki sekä kaikki Makkaratalon (Citycenterin) kakkoskerroksen ruokapaikat: etenkin Döner Harju, Bangkok 9, Hey Poke sekä Social Burgerjoint. Pizzaa halajavat suuntaavat yleensä Capperiin ja salaattiporukka Teatteriin.

Sami varmistaa demokratian toteutumisen virallisella kauramaitoäänestyksellä.

Huolimatta Teamsin ja Yammerin praise-toiminnoista työkaveria on välillä kiva kiittää manuaalisestikin. Edelliseltä toimistolta tutuksi tullut KIITOS-taulu jatkaa elämää väliaikaisena versiona, mutta aina yhtä aktiivisena! Työkaverin kehuminen saa hymyn huulille sekä itselle että kollegoille.

Kiitos pitsasta ja korvapuusteista!

Muutimme Rautatalon toimistolle noin vuosi sitten muutaman sadan metrin päästä Kampista. Toimiston suunnittelussa panostettiin henkilöstön toiveisiin. Työntekijöitä kuunnellen muotoutuivat esimerkiksi neukkarien maantieteelliset teemat, vetäytymishuoneet sekä iso keittiö-olohuonetila, jossa voi kokkailla, pitää viininmaisteluiltoja tai vaikkapa kokoontua Suomi – Liechenstein -jalkapallopeli-iltamaan!

Neukkarielämää 🧡 Kuvissa Milja, Reijo, Maria ja Kim.

 

Lue sarjan kaikki osat: