Toiminnallinen konsultti, D365

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Haluatko olla osana laaja-alaista huippuosaajatiimiä suunnittelemassa ja ajamassa toimialojensa johtavien yritysten digitaalisia murroksia viimeisimmillä Microsoft-pilviteknologioilla? 
Oskari konsultti istuu läppärinsä kanssa sohvalla

Toiminnallisen D365 konsultin roolissa pääset määrittelemään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön Microsoft-pilven monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä. Liityt osaksi kokenutta tiimiä, jossa osaava apu on lähellä. Pääset mukaan moniin mielenkiintoisiin projekteihin ja voit jalostaa osaamistasi monipuolisesti Power Platform-alustalla.

Toiminnallisen konsultin työpäivä pitää sisällään liiketoimintarpeiden jäsentämistä määrittelytyöpajoissa, vaatimusten kuvaamista käyttäjätarinoiden muotoon, toteutustapojen suunnittelua ja ratkaisujen konfigurointia yhteistyössä ketterän projektitiimin kanssa. Sinun ei tarvitse olla UX-guru, mutta omaat silmää käytettävyydelle ja kykenet asettumaan loppukäyttäjän saappaisiin.

Tukenasi asiakaslupausten lunastamisessa on aina Digital Illustratedin huippuosaajatiimi ja sen kokeneet asiantuntijat, joiden syväosaaminen kattaa mm. integraatiot, ohjelmalliset Azure-laajennukset ja vaativimmatkin kustomoinnit.

 

Edellytämme

  • Vähintään kahden vuoden relevanttia työkokemusta toimittajan tai pääkäyttäjän roolista
  • Kokemusta Dynamics 365 Sales- ja CRM-järjestelmistä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä erinomaisia viestintätaitoja
  • Halua ja kykyä jatkuvasti kehittyä ja oppia
  • Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin ja suomen kieli

 

Arvostamme

  • Kokemusta D365-järjestelmien käyttöönottoprojekteista
  • Ymmärrystä ja osaamista laajemmin Power Platform-alustasta
  • Kokemusta CRM:n ja markkinoinnin automaation yhteispelistä
  • Kokemusta ketteristä projektimenetelmistä ja asiakastyöstä

 

Digital Illustrated lyhyesti

Digital Illustrated toimii kumppanina tukemassa organisaatioiden digitaalisia transformaatioita. Kehitämme liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisesti uusia toimintatapoja sekä modernisoimme ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat toimialoillaan johtavat yritykset kuten Metso Outotec, S-ryhmä, OP ja KEHA-keskus.

 

Yhteisö ja kulttuuri

Digital Illustrated on syntynyt halusta luoda yritys, jossa arvot ovat oikeasti totta. Meille keskeisiä arvoja ovat itseohjautuvuus, yhteisöllisyys sekä aito ja välittävä kumppanuus asiakkaidemme kanssa. Me uskomme, että vapaus ja luottamus työn tekijöihin luovat hyvinvointia, joka rakentaa meille kestävää kasvua ja asiakkaillemme menestystä.

Olemme Microsoftiin erikoistunut huippuosaajien teknologiatalo. Osaamisemme, kunnianhimomme ja aito halumme auttaa vievät asiakkaitamme kohti parempaa tulevaisuutta. Työpaikkana haluamme olla esikuva, josta kuka tahansa voi ottaa mallia.

 

Haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit pyytää Tuukka Tusalta (+358505256840)