Toiminnallinen konsultti

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Haluatko olla määrittelemässsä osana laaja-alaista ja itseohjautuvaa huippuosaajatiimiä Microsoft-pilveen nojaavia sovellusinnovaatioita toimialojensa johtaville yrityksille?
Konsultit Ana ja Renzo, Renzo halaa Anaa takaapäin ja hymyilee

twoday on itseohjautuvuuden edelläkävijä sekä Microsoftin vuoden 2021 Power Platform -kumppani, jonka palveluksessa pääset soveltamaan ja edelleen kehittämään osaamistasi johtavan pilviekosysteemin puitteissa.

Toiminnallisen konsultin työpäivä pitää sisällään liiketoimintatarpeiden jäsentämistä ja pilkkomista tuotejonon käyttäjätarinoiksi tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaan tuoteomistajan että moniosaajatiimimme kanssa. Tehtävässä pääset osallistumaan hankkeisiin aina myyntivaiheesta ketterään kehittämiseen ja käyttöönottovaiheen toimintatapamuutoksiin.  Riippuen projekteista ja niiden kokoluokasta, olet nimettynä samanaikaisesti joko yhdessä tai muutamassa eri hankkeessa. Lisäksi riippuen omista tavoitteistasi ja osaamisestasi, voit joko aktiivisesti osallistua no-code-kehittämiseen Power Platformin työkalupakkia hyödyntäen taikka vaihtoehtoisesti keskittyä puhtaasti määrittelevään ja toteutustiimiä tukevaan rooliin. Kehitettävien ratkaisujen toteutusarkkitehtuurit nojaavat monipuolisesti Microsoft-pilviteknologioihin siten, että tietoalustana ja käyttöliittymäkerroksena hyödynnämme lähtökohtaisesti Power Platformia, integraatioiden ja räätälöintien alustana Azurea, ja kollaboraation tukena Microsoft 365 -palveluita. twodayn itseohjautuvat moniosaajatiimit kattavat nämä Microsoft-pilven eri osa-alueet laaja-alaisesti ja syvällisesti.

 

Edellytämme:

 • Kykyä jäsentää vaativia tietomalleja, käsitteiden välisiä relaatioita, ja tietovirtoja, toimien tulkkina asiakkaan liiketoiminnan ja teknisen toteutustiimin välillä
 • Useamman vuoden kokemusta ketterien sovelluskehityshankkeiden läpiviennissä määrittelijän, tuoteomistajan ja / tai Scrum Masterin ominaisuudessa
 • Kokemusta määrittelijän roolissa useissa erilaisissa sovelluskehityshankkeissa, joko räätälöidyn ohjelmistokehityksen taikka jonkun no-code-kehitysalustan kontekstissa (Microsoft, Salesforce, ServiceNow, Appian tms.)
 • Vahvoja viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia tulkkina asiakkaan liiketoiminnan ja teknisen toteutustiimin välillä
 • Kokemusta työpajojen fasilitoinnista (ml. hybridi- ja verkkotyöpajat)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Arvostamme:

 • Scrum Master tai Product Owner -sertifikaatteja, koulutuksia tai vastaavia näyttöjä
 • Kokemusta Microsoft-pilvipohjaisten sovellusten arkkitehtuureista ja toteutustavoista
 • Syvää ymmärrystä yksittäisestä taikka laajempaa ymmärrystä useammasta eri toimialasta ja niiden toimintalogiikasta
 • Projektinhallintakokemusta
 • Teknistä korkeakoulututkintoa
 • Silmää käytettävyydelle ja UX-osaamista käyttäjävaatimusten jäsentämisessä

 

twoday työympäristönä

twoday on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää 70 Microsoft-ammattilaista. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Etsimme osaajaa ensisijaisesti Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle, joissa meillä on toimistot.

 

Miten haetaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Tuukka Tusalta, puhelinnumero 050 525 68 40.