Toiminnallinen sovelluskonsultti, Dynamics 365

Uncategorized Kirjoittanut:
Tule toteuttamaan kanssamme Dynamics 365 -tuotealustaa tehokkaasti hyödyntäviä ratkaisumalleja Helsinkiin tai Tampereelle!

Tiimimme jäsenenä pääset osallistumaan Suomen kiinnostavimpiin ja vaativimpiin Dynamics-vetoisiin projekteihin tukemaan toimialoillaan johtavien asiakasorganisaatioidemme digitaalisia transformaatioita. Työntekopaikkana on valintasi mukaan Helsingin tai Tampereen toimistomme.

Tarjoamme

Roolissa pääset määrittelemään toimialoillaan johtavien yritysten digitaalista asiakaskokemusta ja asiakkuusprosesseja kehittäviä ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa. Liiketoiminnallisten työpajojen ja konsultatiivisten läpikäyntien perusteella laadit Dynamics 365 -tuotealustaa tehokkaasti hyödyntäviä ratkaisumalleja. Koordinoit kustomointeja edellyttäviä ja ohjelmallista työtä vaativia osia huipputiimimme teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävässä vuorottelevat konsultatiivinen myynti, liiketoiminnallinen työpajatyöskentely, määrittelytyö, ja ratkaisujen toteutus.

Odotamme

Etsimme henkilöä, jolla on erinomaiset kommunikaatiotaidot, kyky viedä asiat laadulla maaliin asti ja jatkuva halu kehittyä. Menestyminen tehtävässä edellyttää kokemusta Microsoft Dynamics 365 -ratkaisujen määrittelystä ja hankkeisiin osallistumisesta. Olet ollut mukana sekä alkuvaiheen määrittelyissä että viemässä määrittelyjä käytäntöön. D365-tietomallin laajentaminen ja muokkaaminen, työnkulkujen rakentaminen ja D365-ominaisuuksien monipuolinen hyödyntäminen ovat sinulle tuttua. Sinulla on intohimoa ongelmien ratkaisuun. Olet järjestelmällinen ja analyyttinen. Haluat tehdä laadukasta työtä kaikilla osa-alueilla. Työskentelet tehokkaasti sekä itsenäisesti että osana isompaa tiimiä. Kokemus ketteristä menetelmistä (SAFE, Scrum jne) lasketaan eduksi. Dokumentoit ja konsultoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä.

Digital Illustrated työpaikkana

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista.
Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Miten haetaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Sami Hurmeelta +358405465864.