Toiminnallinen konsultti, Power Platform

Ajankohtaista Kirjoittanut:
Haluatko olla osana laaja-alaista huippuosaajatiimiä suunnittelemassa ja ajamassa toimialojensa johtavien yritysten digitaalisia murroksia viimeisimmillä Microsoft-pilviteknologioilla?
Kaksi konsulttia Digital Illustratedin hupparit olallaan takaapäin, heistä toine katsoo taakseen ja hymyilee

Etsimme joukkoomme Microsoft Dynamics 365 – ja Power Platform -osaajia toiminnallisen konsultin rooliin määrittelemään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön Microsoft-pilven monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä. Riippuen taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi, voit suuntautua roolissasi jollekin seuraavista osa-alueista:

 • Projektien ohjaaminen, sisältäen tuotejonon hallinnan, sidosryhmien koordinoinnin ja ketterän toteutusprojektin vetovastuun
 • Field Service -alueen prosessien ja vaatimusten määrittely tiiviissä yhteistyössä asiakkaan liiketoiminnan kanssa ja toteutustyön ohjaaminen
 • Power Apps -pohjaisten asiakaskohtaisten ratkaisujen käyttäjälähtöinen määrittely ja kehittäminen hyödyntäen koko Power Platformin no-code-työkaluvalikoimaa.

Toiminnallisen konsultin työpäivä pitää sisällään liiketoimintarpeiden jäsentämistä määrittelytyöpajoissa, vaatimusten kuvaamista käyttäjätarinoiden muotoon, toteutustapojen suunnittelua ja ratkaisujen konfigurointia yhteistyössä ketterän projektitiimin kanssa. Sinun ei tarvitse olla UX-guru, mutta omaat silmää käytettävyydelle ja kykenet asettumaan loppukäyttäjän saappaisiin. Osaat hyödyntää käyttäjien antamaa palautetta kehittäessäsi ratkaisua oikeaan suuntaan. Riippuen rooliin liittyvästä suuntautumisesta, roolissa korostuu projektien vetäminen, toimialuekohtainen määrittely taikka toteutustyö. Tukenasi asiakaslupausten lunastamisessa on aina Digital Illustratedin huippuosaajatiimi ja sen kokeneet asiantuntijat, joiden syväosaaminen kattaa mm. integraatiot, ohjelmalliset Azure-laajennukset ja vaativimmatkin kustomoinnit.

 

Edellytämme

 • Usean vuoden relevanttia työkokemusta rooliin liittyvästä työstä Microsoft-ekosysteemissä
 • Vahvat projektinhallinnalliset kyvyt, järjestelmällinen ote, langat pysyvät käsissä ja lupaukset lunastetaan
 • Erinomaiset viestintätaidot
 • Kokemusta ketterien menetelmien toteuttamisesta
 • Halua ja kykyä jatkuvasti kehittyä ja oppia
 • Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin ja suomen kieli

 

Arvostamme

 • SCRUM Master ja / tai SAFe -sertifiointia sekä käytännön kokemusta
 • Power Platform ja/tai D365 business applikaatioiden ratkaisujen syväosaamista ja/tai sertifiointia
 • Field Service -asiantuntemusta ja näyttöjä asiakastoteutuksista
 • Ymmärrystä Azure Logic Appsien ja Dataversen hyödyntämismahdollisuuksista
 • Koulutusta ja/tai käytännön kokemusta muotoilumenetelmistä ja käyttäjälähtöisestä työskentelystä
 • Kokemusta suurissa organisaatioissa toimimisesta, joko asiakkaan puolella tai tiiviisti asiakasrajapinnassa

 

Digital Illustrated lyhyesti

Digital Illustrated toimii kumppanina tukemassa organisaatioiden digitaalisia transformaatioita. Kehitämme liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisesti uusia toimintatapoja sekä modernisoimme ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat toimialoillaan johtavat yritykset kuten Metso Outotec, S-ryhmä, OP ja KEHA-keskus.

 

Yhteisö ja kulttuuri

Digital Illustrated on syntynyt halusta luoda yritys, jossa arvot ovat oikeasti totta. Meille keskeisiä arvoja ovat itseohjautuvuus, yhteisöllisyys sekä aito ja välittävä kumppanuus asiakkaidemme kanssa. Me uskomme, että vapaus ja luottamus työn tekijöihin luovat hyvinvointia, joka rakentaa meille kestävää kasvua ja asiakkaillemme menestystä.

Olemme Microsoftiin erikoistunut huippuosaajien teknologiatalo. Osaamisemme, kunnianhimomme ja aito halumme auttaa vievät asiakkaitamme kohti parempaa tulevaisuutta. Työpaikkana haluamme olla esikuva, josta kuka tahansa voi ottaa mallia.

 

Haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Tiina Kujamäeltä +358 50 3787 855.