Työympäristön digitalisointi

Digital Illustrated toimii suurten suomalaisten yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kumppanina
työympäristöjen digitalisoinnissa Office 365 ja SharePoint-teknologioihin pohjautuen. Keskitymme sisäisen
tiedonkulun kehitysprojekteissa organisaation ydinprosesseihin liittyvän tiedonkulun kehittämiseen ja
työntekijöiden välisen arkisen kommunikoinnin parantamiseen. Nivomme uuden viestintäteknologian
hyödyntämisen osaksi organisaation strategisten hankkeiden toteuttamista. Lisäksi toteutamme
liiketoimintaprosesseja tukevia avoimen organisaatioviestinnän ja yhteisöllisen keskustelun ratkaisuja.

Tutustu työympäristön digitalisoinnin palveluihimme

Office 365 -kehityskumppanuus

Tarjoamme IT:n tueksi palveluita niin pilvisiirtymiin kuin Office 365 -hallintamalleihin. Kehityskumppanina luomme asiakkaan kanssa hallitun ja suunnitelmallisen etenemisen pilvimaailmassa.

Viestintä- ja kollaboraatioratkaisut

Parannamme asiakasorganisaation sisäistä tiedonkulkua ja yhteistyötä modernilla intranetilla, tiimi- ja projektityön kehittämisellä sekä liiketoiminnan viestintäratkaisuilla.

Itsepalveluratkaisut ja automaatiot

Rakennamme älykkäitä itsepalveluratkaisuja tukemaan asiakkaidemme tarpeita ja automatisoimaan rutiinitehtäviä. Työn muotoilu ja astettainen kehitys ovat aidon muutoksen avaimia.

Toimintamallien kehitys ja jalkautus

Jalkautamme uuden työnteon tavan organisaatioon nostamalla sekä asiakkaan digityötaitoja että uudistamalla tiimityöskentelyn työtapoja. Toimimme asiakkaan kanssa jatkuvana kehityskumppanina työn muutoksessa.

Referenssi

Moderni tietotyö ravintolatyöntekijän arjen uudistajana

Moni organisaation sisäisen tiedonkulun kehittämishanke keskittyy edelleen tuijottamaan tiiviisti perinteisen konttorityöntekijän työpäivää. Moderni tietotyöläinen saa käyttöönsä erilaisia videopuhelu-, ja chat-toimintoja, joiden avulla on helppo olla yhteydessä omiin työkavereihin fyysisestä sijainnista riippumatta. Lisäksi tiedonhaku tapahtuu aiempaa helpommin uudistuneiden hakupalveluiden avulla.

Mutta mitä tapahtuu, kun nämä samat uudistustarpeet tuodaan ulos konttorista liikkuvan työn tekijälle, jolla ei ole omaa tietokonetta, työnantajan tarjoamaan älypuhelinta tai aikaa käyttää älylaitteita jatkuvan asiakaspalvelutyön lomassa? Tähän haasteeseen tarttui rohkeasti HOK-Elannon ravintolatoimiala, joka lähti uudistamaan ravintoloiden sisäistä ja samalla koko toimialan yhteistä tiedonkulkua osana koko S-Ryhmän laajuista Office 365 -palvelun käyttöönottoa. Projekti toteutettiin yhteistyössä teknologiatoimisto Digital Illustratedin kanssa.

Lue lisää
DI yleiskuvat_Aino Huotari (30 of 116)

Haluatko kuulla lisää?

Työympäristöjen digitalisointi sisältää lukemattoman määrän erilaisia näkökulmia ketterästä projektimallista, hyvin suunnitellusta hallintamallista ja integraatioista, yksittäisen työntekijän muutostoiveisiin ja pelkoihin sekä ylemmän tason visioon työntekijäkokemuksen kehittämisestä ja organisaation muutoskyvystä. Meille Digital Illustratedilla kaikki nämä osa-alueet ovat tärkeitä ja haluamme olla kaikkien osa-alueiden huipputekijöitä yhdessä asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä!
myynti@digitalillustrated.com

DI yleiskuvat_Aino Huotari (54 of 116)