Modernin työn ratkaisut

Rakennamme älykkäitä itsepalveluratkaisuja tukemaan asiakkaidemme tarpeita ja automatisoimaan rutiinitehtäviä.
Työn muotoilu ja astettainen kehitys ovat aidon muutoksen avaimia.

Itsepalveluratkaisut

Rakennamme itsepalveluratkaisuja tukemaan asiakkaidemme tarpeita kenttätyön ja manuaaliprosessien optimoinnissa. Kehitämme ratkaisut aina käyttäjälähtöisesti arjen tarpeet huomioiden, Office 365- ja Azure-teknologioita hyödyntäen, jolloin ratkaisut ovat käytettävissä eri laittella ja integroitavissa eri kanaviin, kuten intranettiin tai tiimityöympäristöihin.

Di_kuva8

Rutiinitehtävien automatisointi

Harva työ on täysin automatisoitavissa, mutta jokaisen työstä löytyy tehtäviä, jotka olisi syytä automatisoida. Flow/Logic Apps -työnkulkujen avulla voimme automatisoida esimerkiksi a) valitun prosessin aikataulujen seurannan ja muistutukset, b) perustason Azure AD -käyttöoikeuksien myöntämisen c) uutiskoosteiden/viestien generoinnin operatiivisesta datasta, tai vaikkapa d) SLA-aikojen ylittymisen varoitukset.

Ikoni-_0026_bar-chart

Älykkäät integroidut ratkaisut

Jotta käyttäjän arki oikeasti muuttuisi, kaikissa ratkaisuissa on syytä miettiä sitä, kuinka työn eri elementit integroituvat yhteen. Itsepalveluiden syötteet pitää ohjata automatisoidusti tiimien ratkottavaksi ja käsittelyn seuranta puolestaan helpottuu kun Power BI -analytiikka on aina helposti saatavilla päätöksenteon tueksi. Integroimme prosesseihin myös botit ja AI:n, Office 365:n ja Azuren eri teknologioita yhdistellen.

Di_kuva9

Työn muotoilu ja asteittainen kehitys

Emme usko vesiputousprojekteihin, emmekä luokkahuonekoulutuksiin. Toimivat työskentelymallit muodostuvat moniosaajatiimin ideoimina, käyttäjiä osallistamalla, kokeilemalla ja ketterästi askel askeleelta ratkaisuja ja työtä kehittäen. Suosimme palvelumuotoilun ja Lean UX- ja Agile -menetelmien soveltamista parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Ikoni-_0022_läppäri

Haluatko kuulla lisää?

Työympäristöjen digitalisointi sisältää lukemattoman määrän erilaisia näkökulmia ketterästä projektimallista, hyvinsuunnitellusta hallintamallista ja integraatioista, yksittäisen työntekijän muutostoiveisiin ja pelkoihin sekä ylemmän tason visioon työntekijäkokemuksen kehittämisestä  ja organisaation muutoskyvystä. Meille DI:llä kaikki nämä osa-alueet ovat tärkeitä ja haluamme olla kaikkien osa-alueiden huipputekijöitä yhdessä asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä!
myynti@digitalillustrated.com

Oskar Paakkarinen