Office 365 -kehityskumppanuus

Tarjoamme IT:n tueksi palveluita niin pilvisiirtymiin kuin Office 365 -hallintamalleihin. Kehityskumppanina luomme asiakkaan kanssa hallitun ja suunnitelmallisen etenemisen pilvimaailmassa.

Kustannustehokkuutta pilvisiirtymällä

Siirrämme organisaation työtekijöiden sähköpostilaatikot, työdokumentit ja työskentely-ympäristöt Office 365 -ympäristöön ja autamme asiakasta luopumaan vanhentuneeseen palvelinympäristöön sidotuista kustannuksista.

Ikoni-_0026_bar-chart

Office 365 -hallintamalli

Toteutamme asiakkaalle käyttäjähallintaratkaisun sekä Teamsin ja työtilojen hallintamallin uuden tiimin luonnista arkistointiin asti. Toteutamme kertakirjautumisen ja saumattoman käyttäjähallinnan asiakkalle sisältäen mobiilikäyttöisen itsepalveluportaalin.

Di_kuva1

Kehityskumppanuus

Luomme asiakkaan kanssa vision sisäisen viestinnän, tiedonhallinnan ja työskentelytapojen kehittämisestä uusinta teknologiaa hyödyntäen. Tarjoamme vision muodostamiseksi fasilitoidun ja selkeän etenemispolun.

Di_kuva6

Itsepalvelut ja integraatiot

Toteutamme saumattoman käyttökokemuksen takaavan integraation asiakkaan muihin järjestelmiin.

Di_kuva9

Haluatko kuulla lisää?

Työympäristöjen digitalisointi sisältää lukemattoman määrän erilaisia näkökulmia ketterästä projektimallista, hyvinsuunnitellusta hallintamallista ja integraatioista, yksittäisen työntekijän muutostoiveisiin ja pelkoihin sekä ylemmän tason visioon työntekijäkokemuksen kehittämisestä  ja organisaation muutoskyvystä. Meille DI:llä kaikki nämä osa-alueet ovat tärkeitä ja haluamme olla kaikkien osa-alueiden huipputekijöitä yhdessä asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä!
myynti@digitalillustrated.com

Otto Hämäläinen