Web-kehittäjä, VETO-tiimi

Uncategorized Kirjoittanut:
Tule osaksi ketterää tiimiä kehittämään asiakkaillemme ratkaisuja moderneilla teknologioilla Azuressa! Positiossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja ottaa vastuuta isoistakin kokonaisuuksista osana itseohjautuvaa tiimiä.

Yhdessä tiimin kanssa toimitte Scrumia hyödyntäen ketterissä parin viikon sprinteissä. Olet ajan tasalla mitä teknologisessa ympäristössä, työkaluissa ja ohjelmistokehitysmenetelmissä tapahtuu, sekä sinulta löytyy kiinnostusta kehittää itseäsi sekä tarvittaessa sparrata kollegoita näillä osa-alueilla.

Tausta

Haemme kehittäjää, jolla on jo jonkin verran kokemusta web-kehityksen teknologioista. Lisäksi arvostamme kykyä ratkaista arkkitehtuuria koskevia haasteita, toimia mentorina muulle tiimille sekä halua oppia uutta.

Toivomme, että sinulta löytyy

  • Ymmärrystä modernin softakehityksen parhaista käytännöistä, Azure DevOps-kehittämisestä ja CI/CD-putkituksesta
  • Kokemusta verkkopohjaisten sovellusten toteutustehtävistä
  • Kokemusta Microsoft- ja erityisesti Azure PaaS -teknologioiden hyödyntämisestä
  • Kokemusta JavaScript-sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta kuten React.js ja TypeScript
  • Menetelmäosaamista esimerkiksi Agile-metodologiasta
  • Sujuvat kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi

Työssäsi pääset rakentamaan yhdessä Digital Illustratedin asiantuntijoiden kanssa Microsoft-pohjaisia ratkaisuja. Roolisi tarjoaa haasteita ja mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi, joka toimii luontevasti niin teknologian, kuin ihmistenkin parissa. Työkulttuuriimme kuuluu vahva yhteisöllisyys ja kollegoiden tuki ja lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä Helsingin keskustassa huippusijainnissa heti Stockan vieressä.

Digital Illustrated työympäristönä

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 70 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuva vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoaa vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa. Lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Oskar Paakkariselta+358 50 4634 202.