Mitä teemme?

twoday toimii kumppanina tukemassa organisaatioiden digitaalisia transformaatioita. Kehitämme liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisesti uusia toimintatapoja sekä modernisoimme ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat toimialoillaan johtavat yritykset kuten Metso Outotec, S-ryhmä, OP ja KEHA-keskus.

Miksi twoday?

Miksi twoday?

Pitkäjänteinen kumppani

twodayn oma liiketoiminta perustuu pitkäaikaisiin ja korkean asiakastyytyväisyyden myötä laajeneviin asiakassuhteisiin. Lyhyen aikavälin tuoton tavoittelemisen sijaan kaikkea toimintaamme ohjaa asiakkaidemme menestyminen.

Liiketoiminta ja toimintatapamuutos lähtökohtana

Lähtökohtamme on aina asiakkaamme liiketoiminnan tavoitteet. Konsulteillamme on aito halu ja kyky ymmärtää hankkeiden takana olevat liiketoiminta-ajurit, ja sparraamme sekä haastamme asiakasta osana yhteisiä projektejamme. Tuomme liiketoimintaymmärryksen ja teknisen osaamisen lisäksi lisäarvoa toimintatapamuutoksen läpivientiin ja työskentelytapojen kehittämiseen.

Laaja-alainen teknologiaosaaminen

Itseohjautuvat moniosaajatiimimme pystyvät aidosti valjastamaan koko Microsoft-pilven asiakastarpeiden ratkaisemiseksi. Low-code (Power Platform) ja Azure-koodaus eivät ole meille joko tai, vaan sekä että. Lisäksi hyödynnämme maksimaalisesti Microsoft 365 ja Office 365-tuoteperheiden mahdollisuudet.

Tulevaisuuden kestävä kumppani

Itseohjautuva organisaatiomme ja yhteisöllisyys perusarvona tekee twodaysta toimintaympäristön muutoksiin ja asiakkaidemme tarpeisiin tehokkaasti mukautuvan ja ketterän, tulevaisuuden kestävän kumppanin.

Katja_profile

twoday työpaikkana

Ota yhteyttä

Y-tunnus
2331168-8

Osoite
Keskuskatu 3,
00100 Helsinki

Hatanpään valtatie 26,
33100 Tampere

Aurakatu 8,
20100 Turku

 

Puhelin
020 780 9740

Sähköposti

myynti@twoday.fi
rekrytointi@twoday.fi
etunimi.sukunimi@twoday.fi

CEO
Petri Säkkinen +358 40 864 3065

Petri Säkkinen

Tutustu meihin!