Mitä teemme?

Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Olemme norjalaisen pilviyhtiö Visman omistama. Käytössämme on yli 70 oman asiantuntijamme lisäksi kattava kumppaniverkosto ja emoyhtiön tuki. Olemme kannattava ja voimakkaasti kasvava yritys. Voit lukea viime vuoden tuloksestamme lisää Petrin blogista.

 

     

Työympäristön digitalisointi

Viemme läpi organisaatioden ketteryyttä, työntekijäkokemusta ja tuottavuutta nostavia toimintatapamuutoksia hyödyntäen Office 365 -palveluita ja Microsoft-pilveä.

Liiketoimintasovellukset

Uudistamme organisaatioiden liiketoimintaprosesseja ja mahdollistamme asiakkuusohjautuvia toimintatapoja Dynamics 365:en ja Microsoft-pilven avulla.

Älykäs pilvi

Kehitämme käyttäjälähtöisiä, älykkäästi dataa hyödyntäviä ja integroituvia pilviratkaisuja valjastamalla koko Microsoft-pilven liiketoimintasi tueksi.

Digital Illustrated työpaikkana

Miksi Digital Illustrated?

Fokus liiketoiminnassa ja toimintatapamuutoksessa
Lähtökohtamme on aina asiakkaamme liiketoiminnan tavoitteet. Konsulteillamme on aito halu ja kyky ymmärtää hankkeiden takana olevat liiketoiminta-ajurit, ja sparraamme sekä haastamme asiakasta osana yhteisiä projektejamme. Tuomme liiketoimintaymmärryksen ja teknisen osaamisen lisäksi lisäarvoa toimintatapamuutoksen läpivientiin ja työskentelytapojen kehittämiseen.

Kokemus ja osaaminen
Olemme vieneet läpi lukuisia Microsoft-pilveen nojaavia tuhansien käyttäjien toteutuksia pitäen sisällään vaativia migraatio- ja integraatioskenaarioita. Olemme Microsoftin Gold-tason kumppani ja palveluksessamme 50 Microsoft-ammattilaista sekä aktiivinen joukko alihankkijoita ja kumppaneita. Yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja suoraviivaista, sillä organisaatiomme on matala ilman hierarkioita, hallinnollisia kerroksia tai dedikoituja myyntihenkilöitä.

Pitkäjänteisyys
Digital Illustratedin oma liiketoiminta perustuu pitkäaikaisiin ja korkean asiakastyytyväisyyden myötä laajeneviin asiakassuhteisiin. Lyhyen aikavälin tuoton tavoittelemisen sijaan kaikkea toimintaamme ohjaa asiakkaidemme kokema lisäarvo.

Katja_profile

Digital Illustratedin organisaatio ja kulttuuri

Mitkä ovat Digital Illustratedin arvot? Miten teemme töitä? Ja kuka on Jorma? Muun muassa näihin kysymyksiin pyrkii vastaamaan DI-käsikirja.

Jorma kahvilassa

Ota yhteyttä

Y-tunnus
2331168-8

Osoite
Keskuskatu 3,
00100 Helsinki

Hatanpään valtatie 26,
33100 Tampere

Aurakatu 8,
20100 Turku

 

Puhelin
020 780 9740

Sähköposti
info@digitalillustrated.com
myynti@digitalillustrated.com
rekrytointi@digitalillustrated.com
etunimi.sukunimi@digitalillustrated.com

CEO
Petri Säkkinen +358 40 864 3065

Petri Säkkinen

Tutustu meihin!